Siirry pääsisältöön
Baglietti Prosecco No.10
Täältä voit helposti tilata Baglietti Prosecco No.10 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Baglietti Prosecco No.10

Italia VenetienProsecco Glera Pullo 1500 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Glera

Om Baglietti Prosecco No.10

Baglietti Prosecco No.10 on hienostunut kuohuviini, jolla on kiehtova tausta. Se valmistetaan huolella valikoiduista rypäleistä Italiassa, ja sen maku ja tuoksu ovat vertaansa vailla.

Baglietti Prosecco No.10 on valmistettu Venetossa, Italian kuuluisalla viinialueella. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä antavat rypäleille täydelliset kasvuolosuhteet, mikä heijastuu suoraan tämän kuohuviinin laatutasoon. Niinpä Baglietti Prosecco No.10 onkin täyteläinen ja tasapainoinen kuohuviini, jossa on herkullisen raikas hapokkuus.

Tämän kuohuviinin tuoksu on moniulotteinen ja houkutteleva. Siinä voi havaita vienoja vihreän omenan ja kypsän persikan sävyjä, jotka yhdistyvät elegantisti viinirypäleiden pehmeään aromiin. Baglietti Prosecco No.10 on kuin tuoksuva kukkakimppu, joka houkuttelee sinut heti ensimmäisestä haistelusta.

Baglietti Prosecco No.10 sopii erinomaisesti erilaisten ruokien seuraksi. Se on täydellinen valinta alkupalojen, kalaruokien ja vaalean lihan kanssa tarjoiltavaksi. Sen raikas hapokkuus ja hedelmäiset vivahteet täydentävät ruokien makuja täydellisesti. Suosittelemme nauttimaan tämän kuohuviinin viilennettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen raikkaus ja aromit pääsevät parhaiten esille.

Baglietti Prosecco No.10 on ehdottomasti kuohuviini valinta niille, jotka arvostavat hienostunutta makumaailmaa ja laadukkaita raaka-aineita. Sen riemukas kuplinta ja elegantti luonne tekevät siitä täydellisen valinnan niin juhlaviin tilaisuuksiin kuin rennompiin hetkiin ystävien kanssa. Ota siis pullonavaaja käteen ja nauti Baglietti Prosecco No.10 kuohuvasta elämyksestä.

Täältä voit helposti tilata Baglietti Prosecco No.10 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.