Siirry pääsisältöön
Loxarel A Pèl rosé 2021
Täältä voit helposti tilata Loxarel A Pèl rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Loxarel A Pèl rosé 2021

Espanja PenedèsKatalonien Pinot noirXarel-lo vermell Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Pinot noir, Xarel-lo vermell

Om Loxarel A Pèl rosé 2021

Loxarel A Pèl rosé 2021 on korkealaatuinen roseviini, joka hurmaa sinut niin alkuperällään, maullaan kuin tuoksullaankin. Tämä herkullinen viini on peräisin Loxarelin viinitarhoilta, jotka sijaitsevat Katalonian sydämessä Espanjassa.

Loxarel A Pèl rosé 2021 valmistetaan huolella valikoiduista Macabeo- ja Xarel-lo-lajikkeiden rypäleistä, jotka tuovat juomaan raikkaan ja eloisan luonteen. Viinin väri on hienostunut vaaleanpunainen, joka kutsuu sinut nauttimaan sen kutsuvasta ulkonäöstä.

Maistellessasi Loxarel A Pèl roséta, huomaat sen raikkaan ja hedelmäisen maun. Viinin hapokkuus on tasapainossa marjaisen makeuden kanssa. Sitruksen ja punaisten marjojen maut sulautuvat saumattomasti yhteen, tarjoten sinulle miellyttävän ja harmonisen juomakokemuksen.

Loxarel A Pèl rosén tuoksu on myös vangitseva. Sen kukkaiset ja sitrusmaiset aromit leviävät lasista ja houkuttelevat sinut lähemmäs. Voit aistia tuoksussa myös kevyen mausteisen vivahteen, joka täydentää viinin moniulotteisuutta.

Tämä herkullinen roséviini sopii täydellisesti nautittavaksi kevyen ja raikkaan ruoan kera. Se on ihanteellinen valinta esimerkiksi salaattien, merenelävien tai vaaleiden liharuokien seuraan. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan seurustelujuomana tai rentouttavana nautiskeluhetkenä.

Parhaan makuelämyksen varmistamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Loxarel A Pèl rosén viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tällöin sen raikkaus ja aromit pääsevät parhaiten esiin, ja voit nauttia täysin siemauksin tästä upeasta roseviinistä.

Kokeile Loxarel A Pèl roséta ja anna sen viedä sinut matkalle Katalonian auringon alle. Tämä viini ei vain ilahduta makunystyröitäsi, vaan tarjoaa myös elämyksen, jossa voit hetkeksi unohtaa arjen kiireet ja nauttia elämän pienistä iloista.

Täältä voit helposti tilata Loxarel A Pèl rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.