Siirry pääsisältöön
Welmoed Chenin Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Welmoed Chenin Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Welmoed Chenin Blanc 2022

Etelä-Afrikka Western CapeCoastal Region Chenin blanc Laatikko 1500 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chenin blanc

Om Welmoed Chenin Blanc 2022

Welmoed Chenin Blanc 2022 on raikas ja kiehtova valkoviini Etelä-Afrikasta. Tämä herkullinen viini ilahduttaa aistejaan monipuolisella makuprofiilillaan ja houkuttelevalla tuoksullaan. Welmoed Chenin Blanc 2022 on valmistettu laadukkaista Chenin Blanc -rypäleistä, jotka antavat sille ainutlaatuisen ja tunnistettavan luonteen.

Welmoed Chenin Blanc 2022:ta leimaa sen raikas ja hedelmäinen maku, jossa voi maistaa kypsää persikkaa, sitruunaa ja raikastavaa vihreää omenaa. Viini on tasapainoinen ja siinä on miellyttävä hapokkuus, joka tekee siitä erinomaisen valinnan kevyiden aterioiden seuraksi tai sellaisenaan nautittavaksi.

Tuoksultaan Welmoed Chenin Blanc 2022 on houkutteleva ja aromaattinen. Siinä voi haistaa kukkaisia nuotteja, sitruunankuorta ja raikkaita viheromenan vivahteita. Tuoksu houkuttelee nauttimaan viinistä ja antaa vihjeitä sen moniulotteisesta makumaailmasta.

Tämä valkoviini sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien kanssa. Se täydentää hyvin äyriäis- ja kalaruokia, kuten rapuja, simpukoita ja vaalealihaista kalaa. Welmoed Chenin Blanc 2022 sopii myös mainiosti kevyempien salaattien, pastan ja kasvisruokien kanssa. Viinin raikas hapokkuus ja hedelmäinen maku tuovat ruoan maut esiin ja luovat harmonisen kokonaisuuden.

Suosittelemme tarjoilemaan Welmoed Chenin Blanc 2022 viinin viilennettynä noin 10-12 asteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin raikkautta ja hedelmäisyyttä parhaalla mahdollisella tavalla.

Welmoed Chenin Blanc 2022 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea Etelä-Afrikan viinintuotannon ainutlaatuisuuden ja nauttia raikkaasta ja hedelmäisestä valkoviinistä. Sen monipuolisuus ruokien parina ja tunnistettava luonne tekevät siitä unohtumattoman valinnan niin arjen kuin juhlan hetkiin.

Täältä voit helposti tilata Welmoed Chenin Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.