Siirry pääsisältöön
Punch Club Whiskey Sour
Täältä voit helposti tilata Punch Club Whiskey Sour lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Punch Club Whiskey Sour

Viro Pullo 500 ml 17.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 11.2g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Punch Club Whiskey Sour

Punch Club Whiskey Sour on ainutlaatuinen juomakokemus, joka tuo yhteen perinteisen viskin ja raikkaan sitruunan maun. Tämä juoma on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia tasapainoisesta ja herkullisesta cocktailista.

Punch Club Whiskey Sourin korkealaatuiset ainesosat tulevat huolellisesti valituista raaka-aineista, jotka edustavat täydellistä harmoniaa. Klassinen viski antaa juomalle syvyyttä ja lämmintä mausteisuutta, kun taas tuore sitruunamehu tuo siihen raikkautta ja pirteyttä. Näiden makujen yhdistelmä tekee Punch Club Whiskey Sourista täydellisen tasapainon makeuden ja hapokkuuden välillä.

Whiskey Sourin houkutteleva tuoksu vie sinut suoraan lämpimille trooppisille rannoille. Voit aistia tuoksussa sitruunan raikkauden ja kevyen viskin mausteisuuden. Tämä täyteläinen tuoksu herättää aistisi ja saa sinut odottamaan innolla ensimmäistä siemausta.

Punch Club Whiskey Sour sopii täydellisesti nautittavaksi monien eri ruokien kanssa. Sen mausteinen ja raikas maku täydentää täydellisesti grillattua lihaa, kalaruokia ja mausteisia välipaloja. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan tai seurassa hyvien ystävien kanssa.

Tämä hienostunut juoma suositellaan nautittavaksi viileänä, mutta ei jääkaappikylmänä. Optimaalinen serveringstemperatur on noin 12-14 astetta. Tämä lämpötila antaa Punch Club Whiskey Sourille mahdollisuuden paljastaa kaikki sen monimutkaiset maut ja tuoda esiin sen täysi potentiaali.

Punch Club Whiskey Sour on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea uudenlaisen cocktailin ja nauttia sen hienostuneesta mausta. Olitpa sitten viskin ystävä tai etsit uutta suosikkijuomaasi, Punch Club Whiskey Sour tarjoaa unohtumattoman juomaelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Punch Club Whiskey Sour lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.