Siirry pääsisältöön
Martini Bianco
Täältä voit helposti tilata Martini Bianco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Martini Bianco

Italia Pullo 500 ml 15% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 14.6g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Martini Bianco

Martini Bianco on italialainen valkoinen vermutti, joka on valmistettu perinteisellä reseptillä ja intohimolla. Tämä elegantti juoma kätkee sisäänsä monia herkullisia ja hienostuneita makuja, jotka täyttävät koko suun. Martini Bianco tarjoaa upean juhlista arkeen, luoden ainutlaatuisia makuelämyksiä jokaiselle.

Martini Biancon alkuperä juontaa juurensa Pohjois-Italian auringon valoisilta kukkuloilta, missä tarkkaan valikoidut viinirypäleet ihastuttavat viininviljelijöitä. Näistä rypäleistä valmistettu viini muuttuu sitten aromikkaaksi, mausteiseksi vermutiksi Martini Biancon salaisen reseptin avulla. Jokainen pullo on täynnä perinteisen Italian tarkkuutta ja huolellisuutta.

Martini Biancon maku on makea ja tasapainoinen, jossa voit maistaa vaniljaa, sitrushedelmiä ja yrttejä. Tämän vermutin rikkaat maut tanssivat suussa harmonisesti, herättäen miellyttävän ja hienostuneen makuelämyksen. Martini Bianco sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan jäiden kanssa tai herkullisten sekoitusten osana, kuten Martini & tonic tai Martini & lemonade.

Martini Biancon houkutteleva tuoksu on raikas ja hedelmäinen, mikä tekee siitä täydellisen juoman rentouttaviin hetkiin. Sen hienovarainen makeus ja yrttinen ilme houkuttelevat uteliasta nenää, valmistellen makunystyrät seuraavaan miellyttävään siemaukseen.

Martini Bianco on täydellinen kumppani erilaisten ruokien kanssa. Voit parantaa kala- tai äyriäisruokien makua nauttimalla sitä kuohuvan illallisen aperitiivina. Voit myös yhdistää sen juustoille, kuten pecorinolle tai gorgonzolalle, jolloin se kompensoi niiden suolaisuutta makeudellaan. Martini Bianco sopii myös täydellisesti jälkiruoille, kuten hedelmäsalpikakulle tai suklaakonvehdeille, luoden täydellisen tasapainon makeuden ja hapokkuuden välillä.

Martini Bianco tulisi nauttia erittäin viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä mahdollistaa sen täyteläisten makujen kasvun ja korostaa sen houkuttelevaa tuoksua. Tarjoile se tyylikkäässä lasissa lisäämällä muutama jääpala ja koristelemalla sitruunanviipaleella tai sitruunan kuorella.

Martini Bianco tarjoaa ainutlaatuisen ja elämyksellisen matkan pohjoisitalialaiseen makumaailmaan. Se on valinta jokaiselle, joka arvostaa hienostuneita makuja ja perinteitä, ja joka haluaa nauttia elämän pienistä iloista.

Täältä voit helposti tilata Martini Bianco lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.