Siirry pääsisältöön
Masi Campofiorin  2020
Täältä voit helposti tilata Masi Campofiorin 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Masi Campofiorin 2020

Italia Venetien CorvinaMolinaraRondinella Pullo 750 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Corvina, Molinara, Rondinella

Om Masi Campofiorin 2020

Masi Campofiorin 2020 on italialainen punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja kiehtovan makuelämyksen. Viini on valmistettu innovatiivisella Ripasso-tekniikalla, joka antaa sille täyteläisen ja monimutkaisen makuprofiilin.

Campofiorin 2020:lla on hienostunut ja houkutteleva tuoksu, jossa voi havaita kypsien tummien marjojen, luumujen ja mausteiden vivahteita. Tuoreiden kukkien ja tumman suklaan sävyt täydentävät kokonaisuutta, luoden hienostuneen ja houkuttelevan aromikudelman.

Maultaan viini on runsas, mutta samalla tasapainoinen. Sen täyteläinen rakenne tarjoaa pehmeitä tanniineja ja hienostunutta hapokkuutta. Voimakkaat marjaiset ja hedelmäiset sävyt tanssivat suussa yhdessä mausteiden ja vaniljan kanssa, luoden syvän ja moniulotteisen makuprofiilin.

Masi Campofiorin 2020 on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Se sopii erinomaisesti liharuokien, erityisesti grillattujen pihvien ja paistien, kanssa. Lisäksi se täydentää täyteläisiä pastaruokia, kuten lasagnea tai pippurista ragua. Viini voi myös olla ihastuttava seuralainen juustoille, erityisesti koville ja kypsytetyille lajikkeille.

Suositeltava tarjoilulämpötila Masi Campofiorin 2020:lle on noin 18-20 astetta Celsius. Tämä lämpötila auttaa viinin aromien kehittymisessä ja korostaa sen täyteläistä rakennetta.

Masi Campofiorin 2020 on todellinen herkku kaikille punaviinin ystäville. Sen monimutkaiset maut, hienostunut tuoksu ja monikäyttöisyys ruokaparina tekevät siitä erinomaisen valinnan niin arkipäivän illallisille kuin juhlapöytäänkin. Nauti tästä laadukkaasta italialaisesta viinistä ja kokeile sitä eri ruokien kanssa - varmasti tulet löytämään uusia makuyhdistelmiä ja elämyksiä!

Täältä voit helposti tilata Masi Campofiorin 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.