Siirry pääsisältöön
KWV Chardonnay  2022
Täältä voit helposti tilata KWV Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

KWV Chardonnay 2022

Etelä-Afrikka Western Cape Chardonnay Laatikko 3000 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om KWV Chardonnay 2022

KWV Chardonnay 2022 on laadukas ja monipuolinen valkoviini Etelä-Afrikasta. Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa täyteläisen makuelämyksen ja hienostuneen aromin. Valmistettu huolellisesti valikoiduista Chardonnay-rypäleistä, tämä viini osoittaa KWV:n taitoa ja asiantuntemusta viininvalmistuksessa.

KWV Chardonnay 2022:lla on kullankeltainen väri, joka heijastaa sen rikasta ja houkuttelevaa luonnetta. Siinä on voimakkaita sitruksisia ja kypsän omenan aromeja, joiden lisäksi havaitaan hienovaraisia paahteisia piirteitä. Maussa yhdistyvät tasapainoisesti raikkaus ja herkulliset kermaiset sävyt. Se tarjoaa täyteläisen ja pitkän jälkimaun, joka hymyilyttää jokaisen viininystävän huulilla.

Tämä herkullinen Chardonnay sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokapareihin. Se on täydellinen valinta nautittavaksi vaalean kalan, äyriäisten tai vaalean lihan kanssa. Sen runsas ja moniulotteinen maku pystyy tasapainottamaan erilaisia ruokien mausteita ja makuja.

KWV Chardonnay 2022 pääsee oikeuksiinsa, kun sitä tarjoillaan 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa viinin makua kehittymään täydellisesti ja saat parhaan mahdollisen kokemuksen sen ainutlaatuisesta luonteesta.

Tule ja ota KWV Chardonnay 2022 mukaasi viinimatkallesi Etelä-Afrikkaan. Tämä on viini, joka hurmaa sinut laadukkaalla laadullaan ja monipuolisella maullaan. Astu mukaan viinien maailmaan ja nauti tästä ylellisestä Chardonnaysta.

Täältä voit helposti tilata KWV Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.