Siirry pääsisältöön
Saison Dupont
Täältä voit helposti tilata Saison Dupont lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Saison Dupont

Belgia Pullo 750 ml 6.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Saison Dupont

Saison Dupont on tunnettu belgialainen olut, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän perinteitä ja innovaatiota. Tämä kausioluiden klassikko vie sinut matkalle maaseudulle, jossa se on alun perin kehitetty.

Saison Dupontin perinteinen valmistusprosessi ja käymistapa tekevät siitä erityisen herkullisen. Olut on käynyt uudelleen pullossa, mikä antaa sille ainutlaatuisen hiilihappoisuuden ja raikkauden. Tämä on täydellinen juoma päivän päätteeksi rentoutumiseen ja nautiskeluun.

Sen lisäksi, että Saison Dupont on raikas ja maukas, sillä on myös hienostunut ja monipuolinen aromiprofiili. Sen maku on hedelmäinen ja mausteinen, ja sen hieno maltaisuus tasapainottaa täydellisesti humalan katkeruuden. Kuparinhohtoinen väri kutsuu sinut ottamaan siemauksen tästä hienostuneesta oluesta.

Saison Dupont sopii erinomaisesti monenlaisten ruokien pariksi. Sen mausteinen luonne täydentää täydellisesti grillatun lihan, merenelävien ja mausteisten ruokien makua. Se toimii myös mainiosti juustojen, erityisesti belgialaisten olutjuustojen, kumppanina. Riippumatta siitä, oletko gourmet-ruoan ystävä vai haluatko vain nauttia hyvästä oluesta hyvässä seurassa, Saison Dupont täyttää odotuksesi.

Suosittelemme nauttimaan Saison Dupontia noin 6-8 asteessa. Tämä lämpötila antaa oluen maun ja aromien tulla täysin esiin. Voit tarjoilla sen tyylikkäästi jäähtyneestä lasista tai suoraan pullosta. Se on täydellinen juoma niille, jotka arvostavat korkealaatuista olutta ja haluavat kokea belgialaisen olutperinteen parhaimman puolen.

Nauti Saison Dupontista nyt ja anna sen viedä sinut matkalle belgialaisen olutkulttuurin sydämeen.

Täältä voit helposti tilata Saison Dupont lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.