Siirry pääsisältöön
Flechas de los Andes Gran Malbec 2019
Täältä voit helposti tilata Flechas de los Andes Gran Malbec 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Flechas de los Andes Gran Malbec 2019

Argentiina MendozaCuyo Malbec Pullo 750 ml 14.5% vol 2019
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Humalahakuisuus
75%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2019
Rypälelajikkeet Malbec

Om Flechas de los Andes Gran Malbec 2019

Flechas de los Andes Gran Malbec 2019 on erinomainen viini, joka kutsuu sinut maistamaan Andien vuoriston ainutlaatuista makumaailmaa. Tämä viini tarjoaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

Flechas de los Andes Gran Malbec 2019 on peräisin Argentiinasta, Andien vuoriston upeista maisemista, joka tarjoaa ihanteellisen ilmaston ja maaperän viininviljelylle. Alueen korkeus ja vuoriston ilmasto luovat täydelliset olosuhteet malbec-rypäleiden kypsytymiselle, mikä luo viiniin sen ainutlaatuisen makurikkuden.

Tämä mahtava viini on täyteläinen ja runsas, ja sen tanniinit ovat pehmeät ja silkkiset. Viinin makuprofiili tarjoaa tasapainon kypsien tummien marjojen, kuten mustaherukan ja kirsikan, sekä mausteiden välillä. Koko kokonaisuus on täytetty hienostuneilla tammisilla vivahteilla.

Flechas de los Andes Gran Malbec 2019:n houkutteleva aromi on täynnä tummia marjoja ja vivahteita, kuten luumua ja vaniljaa. Viinin monipuolinen ja monimuotoinen tuoksu tulee esiin heti pullon avaamisen jälkeen ja vie sinut miellyttävälle aistien matkalle.

Tämä viini sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Voit nauttia sitä grillatun pihvin tai luostarijuuston kanssa. Flechas de los Andes Gran Malbec 2019 täydentää myös hienosti tummaa suklaata, tuoden esiin sen rikkaat maut.

Suosittelemme tarjoamaan tämän viinin noin 16-18 asteessa, jotta sen monipuoliset maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit myös antaa viinin hengittää hetken ennen tarjoilua, jotta sen aromit avautuvat täydellisesti.

Flechas de los Andes Gran Malbec 2019 on viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja unohtumattoman viinikokemuksen. Sen herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niin erityisiin tilaisuuksiin kuin rentoihin hetkiin ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Flechas de los Andes Gran Malbec 2019 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.