Siirry pääsisältöön
Periquita Reserva 2020
Täältä voit helposti tilata Periquita Reserva 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Periquita Reserva 2020

Portugali Península de Setúbal CastelãoTouriga francesaTouriga naçional Pullo 750 ml 13% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Castelão, Touriga francesa, Touriga naçional

Om Periquita Reserva 2020

Periquita Reserva 2020 on hienostunut ja houkutteleva viini, joka hymyilee Portugalin aurinkoisilla rinteillä kasvaneiden rypäleiden voimin. Tämä viini edustaa perinteitä ja intohimoa, jotka ovat ominaisia portugalilaiselle viinintuotannolle.

Periquita Reserva 2020 on valmistettu tarkkaan valituista rypäleistä, jotka antavat sille ainutlaatuisen maun ja aromin. Sen täyteläinen ja samettinen rakenne pukee sen ylle tummanpunaisen värin, joka houkuttelee viininystäviä jo ensisilmäyksellä.

Viinin tuoksusta löytyy runsaasti kypsiä tummia marjoja ja mausteita, mikä luo herkullisen ja houkuttelevan ilmapiirin. Tämä huokea tuoksu valmistaa aisteja nauttimaan viinin monipuolisesta ja miellyttävästä makuelämyksestä.

Periquita Reserva 2020 on täydellinen kumppani monenlaiselle ruualle. Sen täyteläinen maku ja hyvin tasapainoiset hapot tekevät siitä hienon valinnan grillattujen liharuokien, pataruokien ja juustopöytien seuraksi. Viini sopii myös nautiskeltavaksi sellaisenaan, kun haluat vain rentoutua ja nauttia hyvästä seurasta.

Sopiva tarjoilulämpötila tälle upealle viinille on noin 16-18 °C. Tämä lämpötila auttaa korostamaan viinin monipuolisia makuja ja tuoksun nyansseja, jotta voit nauttia siitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Periquita Reserva 2020 vie sinut unohtumattomalle matkalle Portugaliin lasillisen kerrallaan. Anna itsellesi lupa hemmotella makunystyröitäsi tämän hienostuneen ja herkullisen viinin parissa.

Täältä voit helposti tilata Periquita Reserva 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.