Siirry pääsisältöön
Señorío de los Llanos Reserva 2017
Täältä voit helposti tilata Señorío de los Llanos Reserva 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Señorío de los Llanos Reserva 2017

Espanja ValdepeñasKastilien-La Mancha Tempranillo Pullo 750 ml 13% vol 2017
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017
Rypälelajikkeet Tempranillo

Om Señorío de los Llanos Reserva 2017

Señorío de los Llanos Reserva 2017 on ainutlaatuinen viini, joka kunnioittaa Espanjan rikasta viiniperinnettä. Tämä erinomainen Reserva on valmistettu upeilla Kastilian tasangoilla sijaitsevilla viinipelloilla, jotka tarjoavat ihanteelliset olosuhteet viiniköynnöksille. Viinin ainutlaatuinen alkuperä ja huolellinen valmistusprosessi tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille viinin ystäville.

Señorío de los Llanos Reserva 2017 tarjoaa hienostuneen ja tasapainoisen maun. Sen tummanpuhuva ja kiehtova luonne heijastuu sen täyteläisessä ja samettisessa suutuntumassa. Puna- ja mustaherukoiden aromeista ja kypsien luumujen makeudesta syntyy ainutlaatuinen ja moniulotteinen maku.

Viinin lisäksi sen tuoksussa on runsaasti kerroksia. Se levittää makeiden mausteiden tuoksua, kuten vaniljaa, neilikkaa ja kanelia, jotka yhdistyvät täydellisesti tummien marjojen ja tammisen tynnyrikypsytyksen tuoksun kanssa. Tuoksu houkuttelee sinut syvälle viinin maailmaan.

Señorío de los Llanos Reserva 2017 sopii ihanteellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Sen ainutlaatuinen täyteläisyys ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen kumppanin riistalle, grillatulle lihalle sekä kypsytetyille juustoille. Viinin kompleksisuus ja hienovaraisuus täydentävät ruokaa ja kohottavat makukokemusta.

Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on 16-18 astetta Celsius. Tämä lämpötila varmistaa, että viinin aromit ja maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Señorío de los Llanos Reserva 2017 on nautiskelijoiden unelma, joka tarjoaa unohtumattomia hetkiä viinilasillisen äärellä.

Ota siis hetki aikaa ja uppoudu Señorío de los Llanos Reserva 2017:n taianomaiseen maailmaan. Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä ja luo lämpimän ja kutsuvan tunnelman mihin tahansa tilaisuuteen.

Täältä voit helposti tilata Señorío de los Llanos Reserva 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.