Siirry pääsisältöön
Dimension Chardonnay 2022
Täältä voit helposti tilata Dimension Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dimension Chardonnay 2022

Etelä-Afrikka Western Cape Chardonnay Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.5g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Dimension Chardonnay 2022

Dimension Chardonnay 2022 on laadukas ja herkullinen valkoviini, joka tarjoaa merkittävän kokemuksen rikkaasta maulle ja houkuttelevasta tuoksulle. Tämä viini on peräisin huolellisesti valituista rypäleistä ja valmistettu taidokkuudella, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan täydentämään erityisiä hetkiä ja ruokailukokemuksia.

Härkomst eli alkuperä on tärkeä osa Dimension Chardonnay 2022:ta. Viini on peräisin vaativilla viiniviljelmillä, joilla käytetään perinteisiä menetelmiä ja kaiken ammattitaidon täyttämää huolenpitoa. Tämä takaa, että jokainen pullo edustaa parasta mitä viinialalla voi saavuttaa, ja kunnioittaa samalla alueen ainutlaatuista kasvuolosuhteita.

Maku on Dimension Chardonnay 2022:ssa hienostunut ja moniulotteinen. Kypsät hedelmät, kuten omena ja ananas, kietoutuvat sulavasti kermaiseen vaniljaiseen viimeistelyyn. Viinin tasapainoinen hapokkuus antaa sille raikkaan ja elävän luonteen, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan nautittavaksi sellaisenaan tai ruokien kumppanina.

Tuoksu on houkutteleva ja hienostunut, paljastaen viinin monimuotoisen luonteen. Aromeissa on tervetullut sekoitus kypsää hedelmää, kuten sitruunaa ja päärynää, joka sekoittuu hienovaraisesti häivähdyksen tammea ja mausteita. Tämä tuo viiniin syvyyttä ja hienostuneisuutta, joka ilahduttaa jokaisen viininharrastajan aistia.

Dimension Chardonnay 2022 on täydellinen kumppani monenlaisille ruokalajeille. Sen monipuoliset maut ja hienostunut luonne täydentävät upeasti äyriäiset, kala- ja äyriäisruoat, kana- ja sianlihareseptit sekä kermaiset pastat. Viini voi myös hyvin olla nautittavaksi sellaisenaan rennon illallisen tai keskusteluhetken yhteydessä.

Paras nautintolämpötila Dimension Chardonnay 2022:lle on noin 10-12 astetta. Tällöin sen monipuolinen makuprofiili ja hienovaraiset ominaisuudet tulevat parhaiten esiin. On suositeltavaa jäähdyttää pullo sopivaan lämpötilaan ennen sen tarjoilua, jotta viinin aromit ja maut pääsevät täyteen loistoonsa.

Dimension Chardonnay 2022 on valkoviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja nautinnollisen viinikokemuksen. Sen täyteläinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolisuus ruokaparina tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat korkealaatuista ja herkullista viiniä.

Täältä voit helposti tilata Dimension Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.