Siirry pääsisältöön
Oslove
Täältä voit helposti tilata Oslove lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Oslove

Norja Purkki 500 ml 4.7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Oslove

Oslove on ainutlaatuinen viinibrändi, joka vie sinut matkalle Pohjois-Euroopan upeille alpeille. Tämä viini on valmistettu tarkasti valituista rypäleistä ja sen taustalla on lähes vuosisatainen perinteetön menetelmä, joka takaa sille ainutlaatuisuuden ja mahtavan makuelämyksen.

Oslove-viini tarjoaa sinulle ravintolan hienoimmat maut suoraan kotiisi. Sen herkällä olemuksella ja elegantilla tuoksullaan se upottaa sinut syvälle Pohjois-Euroopan maiseman sielunmaisemiin. Jokainen rypäle, joka käytetään tämän viinin valmistamiseen, on huolellisesti valittu varmistaen, että jokainen lasi Oslovea tarjoaa täydellisen harmonian suun ja aistien välillä.

Oslove-viini sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai ruokailun ohessa. Sen raikas ja hienostunut maku korostaa kala- ja äyriäisruokien, kuten lohen, kampasimpukoiden ja simpukoiden, luonnollista makua. Lisäksi Oslovea voidaan nauttia myös vaalean lihan, kuten kalkkunan tai kanan, kanssa. Tämä viini myös täydentää täydellisesti kevyet salaatin ja kasvisruoat.

Kun nautit Oslovea, suosittelemme tarjoamaan sen viilennettynä noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa vapauttamaan viinin upeat aromit ja varmistaa parhaan mahdollisen maisteluelämyksen. Voit myös kokeilla Osloven tarjoilua viihtyisässä illanistujaisessa tai romanttisessa illallisessa ystävien ja perheen kanssa.

Oslove-viini edustaa Pohjois-Euroopan juomaosaamista parhaimmillaan. Sen alkuperäiset maut, tuoksut ja tarjoilutavan yksilöllisyys tekevät siitä unohtumattoman valinnan jokaiseen tilaisuuteen. Voit luottaa siihen, että Oslove-viini tarjoaa sinulle ainutlaatuisen elämyksen ja kuljettaa sinut henkeäsalpaaviin maisemiin Pohjois-Euroopan alpeilla.

Täältä voit helposti tilata Oslove lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.