Siirry pääsisältöön
Shapeshifter West Coast IPA
Täältä voit helposti tilata Shapeshifter West Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Shapeshifter West Coast IPA

Yhdistynyt kuningaskunta England Purkki 330 ml 5.9% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Beska
66%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Shapeshifter West Coast IPA

Shapeshifter West Coast IPA on kiehtova olut, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä olut on saanut inspiraationsa länsirannikon IPA-oluista, ja se esittelee rohkean ja monimuotoisen makuprofiilin.

Shapeshifter West Coast IPA:lla on vahva maku, joka on täyteläinen ja tasapainoinen. Se tarjoaa ensikosketuksen voimakkaalla humalan puraisulla, joka seuraa raikkaan sitruksisilla ja havumaisilla vivahteilla. Olut on myös kevyen maltainen, mikä antaa sille pehmeän ja kermaisen rakenteen.

Sen tuoksussa voi aistia havumetsän ja trooppisten hedelmien harmonisen sekoituksen. Sitruksen ja mangojen raikkaat aromit sekoittuvat humalan terävään ja pihkamaiseen tuoksuun. Tämä tekee Shapeshifter West Coast IPA:sta miellyttävän ja houkuttelevan valinnan kaikille oluen ystäville.

Tämä olut sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisten ruokien kanssa, joissa on voimakas maku. Se täydentää erityisen hyvin tulisia ruokia, kuten tulisimpia curryja, grillattua lihaa ja mausteisia kalaruokia. Shapeshifter West Coast IPA:n raikkaus ja humalan puraisu tuovat esiin ruoan maun ja tekevät ruokakokemuksesta entistäkin nautinnollisemman.

Parhaan makuelämyksen saamiseksi suosittelemme tarjoilemaan Shapeshifter West Coast IPA:a viilenä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin sen monipuoliset maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen tasapainon raikkauden ja intensiteetin välillä.

Shapeshifter West Coast IPA on täydellinen valinta kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat voimakkaita makuja ja monipuolisia aromiprofiileja. Tämä rohkea ja monimuotoinen olut tulee varmasti ilahduttamaan kaikkia, jotka haluavat kokea uudenlaisen IPA-elämyksen.

Täältä voit helposti tilata Shapeshifter West Coast IPA lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.