Siirry pääsisältöön
Segura Viudas Brut Rosado
Täältä voit helposti tilata Segura Viudas Brut Rosado lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Segura Viudas Brut Rosado

Espanja Cava GarnachaTrepat Pullo 375 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Garnacha, Trepat

Om Segura Viudas Brut Rosado

Segura Viudas Brut Rosado on elegantti ja hienostunut kuohuviini, joka tarjoaa herkullisen roseen sävyn ja moniulotteisen makuelämyksen. Tämä laadukas espanjalainen kuohuviini tulee tunnetulta viinialueeltaan Penedèsistä, joka sijaitsee Katalonian sydämessä, lähellä Barcelonaa.

Segura Viudas Brut Rosadon aistit heräävät henkiin heti ensimmäisestä aromista. Sen kevyt ja raikas tuoksu tarjoaa houkuttelevia vivahteita punaisista marjoista, kuten kirsikoista ja mansikoista. Pienet kuplat pyrkivät tanssimaan lasissa heijastaen persikkaisen vaaleanpunaista väriä, joka kutsuu maistamaan.

Maullaan Segura Viudas Brut Rosado yllättää lempeydellään ja tasapainoisuudellaan. Se tarjoaa kuohuviinille tyypillistä raikkautta ja hapokkuutta, joka täydentyy hienostuneilla punaisen marjan makuilla. Sen erinomainen rakenne ja pitkä jälkimaku tekevät tästä kuohuviinistä täydellisen juomavaihtoehdon juhliin tai rentouttavaan illalliseen ystävien kanssa.

Segura Viudas Brut Rosadolla on monenlaisia mahdollisuuksia ruokapariksi. Voit nauttia sitä sellaisenaan aperitiivina tai yhdistää se kevyen ruoan kuten salaattien, merenelävien tai vaalean lihan kanssa. Sen raikas hapokkuus tasapainottaa hienosti erilaisia makuja ja tekee jokaisesta ruokahetkestä erityisen herkullisen.

Optimaalinen juomalämpötila tälle kuohuviinille on noin 6-8 astetta Celsius, joten suosittelemme sen jäähdyttämistä ennen tarjoilua. Tämä varmistaa, että sen raikkaat maut pääsevät parhaiten esiin ja tarjoavat täydellisen makuelämyksen.

Segura Viudas Brut Rosado on valinta niille, jotka arvostavat laadukasta kuohuviiniä ja etsivät hienostunutta juomaa erityisiin tilaisuuksiin. Sen elegantti ulkonäkö ja herkullinen maku tekevät siitä täydellisen juoman juhlapyhille, romanttisille illallisille tai ylelliselle hemmotteluhetkelle.

Täältä voit helposti tilata Segura Viudas Brut Rosado lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.