Siirry pääsisältöön
Allegro Primitivo Sangiovese 2022
Täältä voit helposti tilata Allegro Primitivo Sangiovese 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Allegro Primitivo Sangiovese 2022

Italia Apulien PrimitivoSangiovese Laatikko 3000 ml 14% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.5g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Primitivo, Sangiovese

Om Allegro Primitivo Sangiovese 2022

Allegro Primitivo Sangiovese 2022 on maineikas viinivalinta, joka edustaa korkealaatuista italialaista viinitraditiota. Tämä ainutlaatuinen viini on valmistettu parhaista Primitivo- ja Sangiovese-rypäleistä, jotka tulevat valikoiduilta viinitarhoilta Italian sydämestä.

Allegro Primitivo Sangiovese 2022 tarjoaa herkullisen ja monimuotoisen makuelämyksen. Viinin rikas ja täyteläinen maku koostuu kypsien tummien marjojen, kirsikoiden ja mausteiden harmoniasta. Sen silkkisen pehmeät tanniinit ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä täydellisen valinnan monille ruokalajeille.

Viinin hienostunut ja houkutteleva tuoksu avautuu tumman marjaisilla ja kirsikkaisilla sävyillä, joita täydentää elegantti mausteisuus. Hienovaraiset savuiset ja maamaiset vivahteet antavat viinille syvyyttä ja luonteenomaisen ilmeen.

Allegro Primitivo Sangiovese 2022 on ihanteellinen seuralainen monille ruokavalinnoille. Sen monipuolinen maku ja tasapaino tekevät siitä täydellisen valinnan punaisen lihan, pastan, juustojen ja grilliruokien kanssa. Lisäksi sen sopiva tanniinirakenne ja hapokkuus auttavat tasapainottamaan mausteisia ja voimakkaita makuprofiileja.

Viini nautitaan parhaiten jäähdytettynä 16-18 asteessa, jolloin sen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Aseta pullo avaamisen jälkeen karahviin, jotta viini voi ilmaantua ja kehittyä täydellisesti ennen tarjoilua.

Allegro Primitivo Sangiovese 2022 yhdistää taidokkaasti perinteet ja innovaation. Suosittelemme tätä viiniä kaikille, jotka arvostavat laadukasta viiniä ja haluavat kokea italialaisen viinikulttuurin ainutlaatuisuuden omassa kotonaan. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tämän upean viinin teille – nauttikaa jokaisesta lasillisesta!

Täältä voit helposti tilata Allegro Primitivo Sangiovese 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.