Siirry pääsisältöön
Twenty One Rosé 2021
Täältä voit helposti tilata Twenty One Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Twenty One Rosé 2021

Australia South Australia ColombardPetit verdotVerdelho Pahvipakkaus 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pahvipakkaus
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Colombard, Petit verdot, Verdelho

Om Twenty One Rosé 2021

Twenty One Rosé 2021 on viinibrändi, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja herkullisen elämyksen. Tämä vuosikerta on kotoisin alueelta, joka tunnetaan viininviljelyn perinteistään ja laadukkaista rypäleistään. Sen hienostunut maku sopii täydellisesti erilaisiin tilaisuuksiin ja ruokavalioihin.

Twenty One Rosé 2021 uskomattoman mausteinen ja aromikas juoma, jossa on hedelmäinen ja raikas sävy. Sen raikas maku muodostuu taitavasti valikoiduista rypäleistä, jotka tuottavat täyteläisen ja tasapainoisen maun. Tämä rosé-viini tarjoaa herkullisen yhdistelmän maailman pelättyimmistä rypälelajikkeista.

Sen houkutteleva tuoksu levittää huoneeseen hienostunutta kukkaistuoksua, joka hakee inspiraationsa alueen upeista kukkaistutuksista. Tuoksun tasapaino on täydellinen ja lupaa herättää aisteja ilahduttavalla tavalla.

Twenty One Rosé 2021 on täydellinen valinta monenlaisiin ruokien kanssa. Sen raikas ja kevyt luonne parantaa kevyitä salaatteja, tuoreita mereneläviä ja grillattuja kasviksia. Lisäksi se sopii täydellisesti ystävien kanssa nautittavaksi kesäisellä terassilla tai romanttisen illallisen kruunaamiseksi.

Tämä herkullinen rosé-viini on parasta nautittuna viileänä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä tarkka lämpötila takaa, että sen mausteiset aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa, antaen sinulle täydellisen makuelämyksen.

Twenty One Rosé 2021 on todellinen herkku jokaiselle viinin ystävälle. Sen uniikki maku, harmoninen tuoksu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan juhlallisiin tilaisuuksiin ja rentoihin hetkiin ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Twenty One Rosé 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.