Siirry pääsisältöön
Dansk Fadøl
Täältä voit helposti tilata Dansk Fadøl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dansk Fadøl

Ruotsi Purkki 330 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
42%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Dansk Fadøl

Dansk Fadøl on laadukas tanskalainen olutmerkki, jolla on pitkät perinteet ja kiehtova alkuperä. Olut valmistetaan huolella valikoiduista raaka-aineista, ja sen valmistusprosessissa korostuu perinteisten tanskalaisten olutreseptien kunnioittaminen. Näin syntyy uniikki ja herkullinen maku, joka vetoaa niin olutguruihin kuin satunnaisiin oluen ystäviinkin.

Dansk Fadøl tarjoaa laajan valikoiman erilaisia makuja, joten jokainen löytää helposti oman suosikkinsa. Olut on valmistettu tuoreimmista ja laadukkaimmista maltaista ja humalista, mikä takaa sen maun ja tuoksun täyteläisyyden. Olutmaestrojen taitavan käsityön ansiosta jokaisessa kulauksessa voi aistia hienostuneen sekoituksen erilaisia makuja, jotka yhdistyvät täydellisesti.

Dansk Fadøl sopii mainiosti niin illanistujaisiin, ravintolailtoihin kuin erilaisiin juhliinkin. Olut sopii täydellisesti nautittavaksi yksin tai ruoan kanssa, ja sen monipuolinen makuvalikoima mahdollistaa sen yhdistämisen erilaisiin ruokalajeihin. Voit löytää oikean parin esimerkiksi liharuoille, juustoille tai jopa makeille herkuille.

Dansk Fadøl on parhaimmillaan nautittuna viileänä, mutta ei liian kylmänä. Suosittelemme serveraamaan oluen noin 6-8 asteessa, jotta sen maku ja tuoksu pääsevät oikeuksiinsa. Olut tarjoaa täydellisen tasapainon raikkautta ja täyteläisyyttä, mikä tekee siitä täydellisen valinnan kaikille oluen ystäville.

Kutsu ystäväsi nauttimaan päivästä tai illasta Dansk Fadøl-oluen parissa ja kokeile erilaisia makuja. Saat taatusti ainutlaatuisen maku- ja olutelämyksen, joka jää mieleesi pitkäksi aikaa.

Täältä voit helposti tilata Dansk Fadøl lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.