Siirry pääsisältöön
Sangre de Toro Organic Garnacha 2021
Täältä voit helposti tilata Sangre de Toro Organic Garnacha 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sangre de Toro Organic Garnacha 2021

Espanja Katalonien Garnacha Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Garnacha

Om Sangre de Toro Organic Garnacha 2021

Sangre de Toro Organic Garnacha 2021 on huippuunsa hiottu luomuviini, joka tarjoaa unohtumattoman juomatilaisuuden. Sen alkuperässä kiehtovat perinteet ja hand-picked -menetelmä, joka takaa viinin korkealaatuisuuden. Tämä ainutlaatuinen viini on valmistettu parhaimmista Barbaran rypäleistä, jotka kasvavat aurinkoisessa Illes Medes -vuorten laaksossa, Katalonian sydämessä.

Sangre de Toro Organic Garnacha 2021:n maku vie sinut matkalle, jossa yhdistyvät runsaat hedelmäiset aromit ja maanläheiset sävyt. Sen intensiiviset ja pehmeät tanniinit luovat tasapainoisen ja pitkäikäisen viinin makuelämyksen. Viinin monikerroksinen ja konsentroitu maku paljastaa kypsien marjojen, kirsikoiden ja luumujen väliset miellyttävät sävyt. Tämä viini hurmaa sinut makealla mausteisella jälkimaualla ja pitkällä kestolla.

Sangre de Toro Organic Garnacha 2021:n ainutlaatuinen tuoksu tempaa sinut heti mukaansa. Sen houkutteleva ja hienostunut tuoksu nostaa esiin herkullisia vivahteita punaisista hedelmistä, kuten kirsikoista ja vadelmista, sekä kevyestä mausteisuudesta. Viinin raikkaus ja elegantti tuoksu kutsuvat sinut maistelemaan ja nauttimaan sen rikkaasta makumaailmasta.

Tämä viini on täydellinen kumppani ruokapöytään. Sen monipuolinen luonne tekee siitä ihanteellisen parin erilaisille ruokalajeille. Sen hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät siitä erityisen sopivan pihvien, grillattujen vihannesten ja kypsytettyjen juustojen kanssa. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan, rentoutuen ja nauttien sen elegantista mausta ja harmonisesta tasapainosta.

Sangre de Toro Organic Garnacha 2021 tulisi tarjoilla viilennettynä, noin 16-18 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täydesti esille. Sen korkea laatu ja huolellinen valmistusprosessi tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat luonnonmukaisesti tuotettuja ja laadukkaita viinejä.

Avaa pullo, anna sen hengittää hetki ja sukella tämän upean luomuviinin maailmaan. Saat unohtumattoman juomatilaisuuden, täynnä makunautintoja ja ainutlaatuisia hetkiä.

Täältä voit helposti tilata Sangre de Toro Organic Garnacha 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.