Siirry pääsisältöön
Castelmare Prosecco Rosé Extra Dry 2020
Täältä voit helposti tilata Castelmare Prosecco Rosé Extra Dry 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Castelmare Prosecco Rosé Extra Dry 2020

Italia VenetienProsecco Pullo 750 ml 11.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020

Om Castelmare Prosecco Rosé Extra Dry 2020

Castelmare Prosecco Rosé Extra Dry 2020 on raikas ja eläväinen kuohuviini, joka on valmistettu parhaista prosecco-rypäleistä. Tämä vuosikerta tarjoaa elegantin ja hienostuneen juomatyylin, joka kutsuu nauttimaan lasillisen hyvästä seurasta ja iloisista hetkistä.

Herkullisen vaaleanpunainen väri houkuttelee jo ensi silmäyksellä. Sen hennosti punertavat sävyt kertovat siitä, että tämä kuohuviini on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka tarjoavat tasapainoisen ja raikkaan makuelämyksen.

Castelmare Prosecco Rosé Extra Dryn maku on täyteläinen ja raikas samanaikaisesti. Sen hedelmäiset maut tanssivat kielen päällä ja jättävät jälkeensä miellyttävän pitkän jälkimaun. Tämä kuohuviini sopii erinomaisesti niin juhliin kuin arkisiinkin hetkiin. Sen raikas luonne piristää aperitiivina tai seuralaisena kevyille ruokalajeille.

Tämän kuohuviinin tuoksu on herkullisen houkutteleva ja ilmentää täydellisesti sen nuorekasta luonnetta. Se tarjoaa runsaita hedelmäisiä tuoksuvivahteita, kuten punaisia marjoja, kypsää persikkaa ja raikkaita sitrushedelmiä. Nämä aromit kutsuvat sinut astumaan sisään Castelmaren maailmaan ja antamaan tilaa iloisille ja eloisille hetkille.

Suosittelemme tarjoilemaan Castelmare Prosecco Rosé Extra Dry -kuohuviiniä viilennettynä noin 6-8 asteen lämpötilassa. Näin sen herkulliset maut tulevat parhaiten esiin ja hedelmäiset aromit pääsevät täyteen loistoonsa. Tämä kuohuviini sopii erinomaisesti myös seurustelujuomaksi, ja sen raipakka hapokkuus toimii hyvin erilaisten ruokien parina.

Castelmare Prosecco Rosé Extra Dry 2020 on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia raikkaasta ja elegantista kuohuviinistä. Sen eloisa luonne ja herkulliset makuvivahteet tekevät siitä täydellisen juoman niin juhlahetkiin kuin rennompiin hetkiin ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Castelmare Prosecco Rosé Extra Dry 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.