Siirry pääsisältöön
Leva Chardonnay Dimiat & Muscat 2022
Täältä voit helposti tilata Leva Chardonnay Dimiat & Muscat 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Leva Chardonnay Dimiat & Muscat 2022

Bulgaria Trakiska låglandet ChardonnayDimiatMuscat Laatikko 3000 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay, Dimiat, Muscat

Om Leva Chardonnay Dimiat & Muscat 2022

Leva Chardonnay Dimiat & Muscat 2022 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu tarkoin valituista Chardonnay, Dimiat ja Muscat rypäleistä. Se on peräisin huolella hoidetuista viinitarhoista ja on valmistettu perinteisillä menetelmillä.

Tämän viinin maku on monimutkainen ja kehittynyt. Chardonnay rypäleet tuovat sille runsaan ja täyteläisen maun, Dimiat rypäleet puolestaan lisäävät viiniin raikkautta ja Muscat rypäleet antavat sille aromikasta makeutta. Nämä erilaiset ominaisuudet yhdistyvät harmonisesti ja tasapainoisesti, luoden ainutlaatuisen ja viehättävän kokonaisuuden.

Viini avautuu upeasti ja sen tuoksu on kiehtova. Se tarjoaa hienostuneita ja kukkaisia ​​vivahteita, jotka vievät sinut miellyttävään ja rentouttavaan tunnelmaan. Tuoksun intensiteetti korostaa viinin korkealaatuista valmistusta ja tarkkaan valittuja rypäleitä.

Leva Chardonnay Dimiat & Muscat 2022 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Voit nauttia sitä sellaisenaan tai se sopii erinomaisesti kevyiden salaattien, merenelävien ja vaaleiden kala- ja siipikarjaruokien kanssa. Viinin monipuolisuus tekee siitä loistavan valinnan erilaisiin ruokailuhetkiin ja illalliskutsuihin.

Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä noin 8-10 asteessa, jotta sen ominaisuudet ja maut pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Kylmä tarjoilulämpötila korostaa viinin raikkautta ja tasapainoista makuprofiilia.

Leva Chardonnay Dimiat & Muscat 2022 on ainutlaatuinen viini, joka erottuu joukosta laadukkaiden ainesosien ja huolellisen valmistuksen ansiosta. Se tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen ja täydentää täydellisesti ruokailuhetkesi.

Täältä voit helposti tilata Leva Chardonnay Dimiat & Muscat 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.