Siirry pääsisältöön
Casalforte Ripasso 2020
Täältä voit helposti tilata Casalforte Ripasso 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Casalforte Ripasso 2020

Italia VenetienValpolicella CorvinaMolinaraNegraraRondinella Pullo 1500 ml 13.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Corvina, Molinara, Negrara, Rondinella

Om Casalforte Ripasso 2020

Casalforte Ripasso 2020 on hienostunut ja houkutteleva viini, joka on saanut inspiraationsa perinteisestä ripasso-menetelmästä. Tämä italialainen punaviini on valmistettu Amarone-valmistusprosessissa käytetyn kuoren päälle tulevalla valkosipulilla.

Casalforte Ripasso 2020 on vangitseva makuelämys, jossa maistuu kypsän marjaiset maut, kuten kirsikka ja luumu, sekä mausteiden vivahteet. Viinille on ominaista pehmeät tanniinit ja hyvin tasapainoinen happorakenne, joka tekee siitä erinomaisen juoman nautittavaksi sellaisenaan tai yhdistettynä ruokien kanssa.

Casalforte Ripasso 2020:n tuoksu lumoaa tummilla hedelmillä, kuten mustaherukalla ja karhunvatukalla, sekä kevyillä mausteilla, kuten vaniljalla ja inkiväärillä. Tämä hienostunut ja moniulotteinen tuoksu heijastaa viinin runsasta makumaailmaa ja lupaa unohtumattoman kokemuksen jokaiselle viinin ystävälle.

Casalforte Ripasso 2020 sopii erinomaisesti nautittavaksi erilaisilla ruokalajeilla. Sen täyteläinen maku ja mausteiset vivahteet tekevät siitä loistavan kumppanin liharuokien, erityisesti grilliruokien, kanssa. Lisäksi se toimii hienosti myös mausteisten pastaruokien, riistaruoan ja kovien juustojen seurana.

Casalforte Ripasso 2020:n suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18°C. Tämä lämpötila auttaa viinin aromien ja makujen kehittymisessä optimaalisesti ja takaa täyden nautinnon jokaisesta lasillisesta.

Kokonaisuutena Casalforte Ripasso 2020 on korkealaatuinen ja herkullinen viinivalinta, joka tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan Italian viinimaailmaan. Sen monipuolisuus ruokaparituksissa ja hienostunut tyyli tekevät siitä erinomaisen valinnan niin erikoistilaisuuksiin kuin arkisiin hetkiinkin.

Täältä voit helposti tilata Casalforte Ripasso 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.