Siirry pääsisältöön
Tania
Täältä voit helposti tilata Tania lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Tania

Saksa KernerMüller-thurgauSilvaner Laatikko 3000 ml 8.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 3.2g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Rypälelajikkeet Kerner, Müller-thurgau, Silvaner

Om Tania

Tania on ainutlaatuinen viini, joka ylpeilee vahvalla alkuperällä, hienostuneella maulla, houkuttelevalla tuoksulla ja monipuolisilla ruokapareilla. Tämä viini on valmistettu parhaista rypäleistä, jotka kasvavat aurinkoisilla rinteillä ja kypsytetään huolellisesti kokeneiden viinintekijöiden valvonnassa. Tule ja sukella Tania-viinin maailmaan, jossa jokainen lasillinen tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen.

Tanian alkuperä on avain sen ainutlaatuisuuteen. Rypäleet kasvavat huolella valituilla viinitiloilla, joilla on pitkä perinne viininviljelyssä. Tämä takaa, että Tania-viini edustaa alueen parhaimpia viinintuotantotapoja ja saa inspirointinsa niin luonnon kuin paikallisten viljelijöiden vuosisatojen aikana keräämästä viisauden kokemuksesta.

Maullisesti Tania on ihastuttava sekoitus intensiivistä hedelmäisyyttä, tasapainoista hapokkuutta ja hienostuneita mausteita. Jokainen siemaus vangitsee täydellisesti rypäleiden luonteenomaiset piirteet. Tämä rikas ja moniulotteinen maku jättää pysyvän vaikutuksen ja kutsuu sinut palaamaan lasillisen äärelle yhä uudelleen.

Kun nostat lasin Tania-viiniä huulillesi, huomaat heti sen houkuttelevan tuoksun. Sen aromaattinen intensiteetti on vastustamaton ja kutsuu sinut syventymään viinin moniin kerroksiin. Voit aistia marjaisia ​​nuotteja, kukkaisia ​​vivahteita ja hienovaraisia ​​mausteita, jotka kaikki yhdistyvät harmoniseksi ja houkuttelevaksi kokonaisuudeksi.

Tania on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Sen rikkaat maut ja monipuolisuus tekevät siitä täydellisen valinnan sekä kevyempiin että täyteläisiin ruokalajeihin. Jäähdytä Tania oikeaan lämpötilaan ja nauti sen kanssa punaista lihaa, juustoa, pastaa tai vaikka grillattua kalaa. Tania soveltuu myös mainiosti seurusteluun tai illalliskutsuilla tarjottavaksi.

Tania-viini ansaitsee tulla nautituksi kaikissa erityishetkissä ja jakaa unohtumattomia hetkiä ystävien ja perheen kanssa. Olitpa sitten viinien ystävä tai etsit uutta makuelämystä, Tania ei tule pettämään sinua. Astu sisään Tania-viinin maailmaan ja anna sen viedä sinut matkalle täynnä makuelämyksiä ja herkullisia hetkiä.

Täältä voit helposti tilata Tania lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.