Siirry pääsisältöön
Blue Eye Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Blue Eye Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Blue Eye Chardonnay 2021

Australia Victoria ChardonnayColombard Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay, Colombard

Om Blue Eye Chardonnay 2021

Sinisen silmän Chardonnay 2021 on ainutlaatuinen viini, jonka ominaisuudet hurmaavat jokaisen viininystävän. Tämä viini tulee Härkomst-sarjasta, joka takaa laadun ja alkuperän jokaisessa pullossa. Härkomst-sarja on tunnettu tinkimättömyydestään ja rakkaudesta viiniin, ja Sinisen silmän Chardonnay 2021 ei ole poikkeus.

Tämän viinin maku on täyteläinen ja runsas, jossa sekoittuu kypsien sitrushedelmien, persikan ja hienostuneen tammen aromeja. Viinin silkinpehmeä rakenne ja raikas hapokkuus tekevät siitä täydellisen kumppanin monille eri ruokalajeille. Se sopii erinomaisesti kala- ja äyriäisruokien, vaalean lihan ja pehmeiden juustojen kanssa. Sinisen silmän Chardonnay 2021 vie makunystyrät matkalle täynnä herkullisia aromeja ja yllättäviä yhdistelmiä.

Viinin tuoksussa voi aistia sitruksen, trooppisen hedelmän ja vaniljan vivahteita. Tuoksu on raikas ja houkutteleva, ja se antaa pienet esimakua makunautinnosta, jonka tämä viini tarjoaa.

Sinisen silmän Chardonnay 2021 tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteessa, jotta sen aromit ja maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Viiniä kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä myös sen kauniin kullankeltaisen värin säilyttämiseksi ja sen raikkauden korostamiseksi.

Sinisen silmän Chardonnay 2021 on täydellinen valinta kaikille viiniaficionadoille, jotka arvostavat laadukasta ja monipuolista viiniä. Tämä viini tarjoaa tasapainoisen kokemuksen, jossa raikkaus ja täyteläisyys kohtaavat täydellisesti. Härkomst-sarjan laatua ja tarkkaan valittuja raaka-aineita yhdistyvät tässä viinissä, mikä tekee siitä unohtumattoman valinnan niin arkipäivän nautiskeluun kuin erityisiin juhlahetkiin.

Täältä voit helposti tilata Blue Eye Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.