Siirry pääsisältöön
Las Moras Reserve Chardonnay 2022
Täältä voit helposti tilata Las Moras Reserve Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Las Moras Reserve Chardonnay 2022

Argentiina San JuanCuyo Chardonnay Laatikko 3000 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Las Moras Reserve Chardonnay 2022

Las Moras Reserve Chardonnay 2022 on hienostunut valkoviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on peräisin arvostetulta Las Morasin tilalta, joka sijaitsee Argentiinan San Juanin alueella. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet Chardonnay-rypäleiden viljelylle, ja tämä viini heijastaa alueen rikasta viiniperinnettä.

Las Moras Reserve Chardonnay 2022:n maku on intensiivinen ja moniulotteinen. Siinä on raikkaita sitruunan ja omenan aromeja, jotka sekoittuvat hienosti tammen vaniljaisiin sävyihin. Viini on täyteläinen ja voimakas, jättäen suuhun pitkäkestoisen jälkimaun. Se sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi monenlaisille ruokalajeille.

Viinin herkkä ja houkutteleva tuoksu täydentää sen makuelämyksen. Tuoksusta voi löytää persikan ja ananaksen aromeja, jotka kietoutuvat pehmeän paahteisen tammisuuden ympärille. Tämä hienostunut tuoksu kutsuu viiniä maistelemaan ja nauttimaan sen monipuolisista ominaisuuksista.

Las Moras Reserve Chardonnay 2022:n suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta, mikä korostaa viinin makua ja tuoksua parhaiten. Se on täydellinen valinta juhliin, illallisiin tai rentoihin hetkiin ystävien kesken. Tämä elegantti valkoviini varmasti ilahduttaa viininystäviä ja tarjoaa unohtumattoman kokemuksen.

Kokonaisuudessaan Las Moras Reserve Chardonnay 2022 on erinomainen viinivalinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja tasapainoista valkoviiniä. Sen intensiivinen maku ja hienostunut tuoksu tekevät siitä ainutlaatuisen vaihtoehdon niin arki-iltojen rentoutumiseen kuin erityisiin juhlahetkiin. Tämä viini ansaitsee erityismaininnan sen laadukkaasta alkuperästä ja vakaasta maineesta.

Täältä voit helposti tilata Las Moras Reserve Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.