Siirry pääsisältöön
Dufvenkrooks Saffran
Täältä voit helposti tilata Dufvenkrooks Saffran lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Dufvenkrooks Saffran

Ruotsi Pullo 375 ml 15% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 16.1g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Dufvenkrooks Saffran

Dufvenkrooksin sahrami - alkuperä, maku, tuoksu, ruokailu ja tarjoilulämpötila

Dufvenkrooksin sahrami on ylellisen mausteinen lisä ruoanlaittoon. Tämä erittäin arvokas mauste tunnetaan ainutlaatuisista ominaisuuksistaan, jotka tekevät siitä korvaamattoman keittiössä.

Dufvenkrooksin sahramin alkuperä löytyy Pohjoismaista, ja se on kerätty huolellisesti käsityönä. Tämä takaa mausteen korkean laadun ja puhtauden, joka välittyy sen intensiivisessä maussa ja tuoksussa.

Sahramilla on rikas ja aromaattinen maku, joka on kehittynyt kuivauksen aikana. Sen hienostunut maku tekee siitä erinomaisen lisän ruokiin, kuten risottoihin, kalaruokiin ja leivonnaisiin. Sitä voidaan käyttää myös mausteena erilaisissa kastikkeissa ja marinadeissa, jotka antavat ruoalle ainutlaatuisen maun ja värin.

Dufvenkrooksin sahramin tuoksu on voimakas ja elegantti. Kun sitä avaa, sen rikas tuoksu täyttää huoneen ja houkuttelee makuaistisi. Se herättää ruokahalun ja tekee ruoasta entistä houkuttelevamman.

Tämän upean mausteen käyttö ja tarjoilu riippuvat täysin ruokalajista. Sahramin voi lisätä suoraan ruokaan tai se voidaan liottaa ensin lämpimään nesteeseen, kuten liemeen tai kermaan, jotta sen maku ja tuoksu vapautuvat paremmin. Tarjoilulämpötila riippuu myös ruoasta, johon sahramia käytetään. Jotkut ruoat vaativat sahramin lisäämisen valmistusvaiheessa, kun taas toiset kannattaa maustaa valmiin ruoan päälle juuri ennen tarjoilua.

Dufvenkrooksin sahrami on täydellinen mauste, joka antaa ruoalle korkeaa laatua ja ainutlaatuista makua. Sen alkuperän ja käsityönä tapahtuvan keräämisen ansiosta voit luottaa siihen, että saat parhaan mahdollisen mausteen ruokaasi. Kokeile ja anna ruokallesi uusi taso herättämällä aisteihin sahramin taianomainen maku ja tuoksu.

Täältä voit helposti tilata Dufvenkrooks Saffran lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.