Siirry pääsisältöön
Foot of Africa Chenin Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Foot of Africa Chenin Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Foot of Africa Chenin Blanc 2022

Etelä-Afrikka Western Cape Chenin blanc Laatikko 3000 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chenin blanc

Om Foot of Africa Chenin Blanc 2022

Foot of Africa Chenin Blanc 2022 on virkistävä valkoviini Etelä-Afrikasta. Tämä ainutlaatuinen viini hurmaa paitsi maullaan myös monipuolisuudellaan. Chenin Blanc -rypäleistä valmistettu viini tarjoaa herkullisia aromeja sekä raikkaan ja hedelmäisen maun, joka jättää jälkipoltteen suuhun.

Tämän viinin tuoksussa voi havaita sitruksen, viheromenan sekä kevyen kypsän persikan vivahteita, joka houkuttelee viininystäviä nauttimaan lasillisen upeaa Chenin Blancia. Miellyttävä hapokkuus ja tasapainoinen makeus tekevät tästä viinistä täydellisen valinnan monille eri ruokalajeille.

Foot of Africa Chenin Blanc 2022 sopii erinomaisesti kevyille mereneläville, raikkaille salaatteille ja kasvisruoille. Sen raikas ja hedelmäinen luonne täydentää täydellisesti esimerkiksi vaaleaa kalaa, simpukoita tai vihreitä salaattivariaatioita. Tarjoilulämpötilaksi suositellaan noin 8-10°C, jolloin viini säilyttää parhaiten arominsa ja raikkautensa.

Etelä-Afrikan kuuluisalta Foot of Africa -viinitilalta tuleva Chenin Blanc on täydellinen valinta niille, jotka nauttivat raikkaista ja tasapainoisista valkoviineistä. Sen puhtaat ja eloisat maut sekä miellyttävä tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niin arkipäivän illalliselle kuin juhlallisille tilaisuuksillekin.

Foot of Africa on sitoutunut tuottamaan laadukkaita ja herkullisia viinejä, ja tämä Chenin Blanc ei tee poikkeusta. Sillä on mahdollisuus lumota ja ilahduttaa kaikkia viininystäviä, olipa kyseessä sitten rento illanvietto ystävien kanssa tai hienostunut illallinen. Kokeile Foot of Africa Chenin Blanc 2022 -viiniä ja anna sen viedä sinut matkalle Etelä-Afrikan auringon alle!

Täältä voit helposti tilata Foot of Africa Chenin Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.