Siirry pääsisältöön
Roslags Äppelglögg Lätt
Täältä voit helposti tilata Roslags Äppelglögg Lätt lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Roslags Äppelglögg Lätt

Ruotsi Pullo 500 ml 0.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 17.9g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Roslags Äppelglögg Lätt

Roslagsin Omenaglogg Kevyt on herkullinen ja keveä juoma, joka tarjoaa täydellisen tasapainon maun ja tuoksun välillä. Tämä juoma on valmistettu laadukkaista ruotsalaisista omenoista, jotka kasvavat pohjoisen Roslagenin alueella, missä vaativat ilmasto-olosuhteet tekevät omenoista erityisen makeita ja mehukkaita.

Roslagsin Omenaglogg Kevyt on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia glögistä vähemmän makealla ja kevyemmällä tavalla. Sen lempeä maku ei ole liian makea, mutta silti se säilyttää perinteisen glögin syvän maun ja mausteisuuden. Tämä juoma tarjoaa täydellisen tasapainon happamuuden, makeuden ja mausteiden välillä, mikä tekee siitä täydellisen vaihtoehdon sekä glögin ystäville että niille, jotka eivät yleensä pidä glögistä.

Roslagsin Omenaglogg Kevyt on myös täynnä herkullisia omenan tuoreita aromeja, jotka täyttävät huoneen miellyttävällä tuoksullaan. Sen raikas ja hedelmäinen tuoksu saa aistit heräämään ja luo miellyttävän tunnelman nautittaessa tätä juomaa.

Tämä juoma sopii hyvin nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Voit tarjoilla sen kuumana tai kylmänä, riippuen omista mieltymyksistäsi. Roslagsin Omenaglogg Kevyt sopii erinomaisesti joulunaikaan juotavaksi yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Voit myös kokeilla sitä erilaisten jälkiruokien kanssa, kuten omena- tai kanelikakkujen kanssa, tai sekoittaa sitä alkoholittomiin cocktaileihin lisäämällä jääpaloja ja tuoreita hedelmiä.

Herkullisen maun, miellyttävän tuoksun ja monipuolisten käyttömahdollisuuksien ansiosta Roslagsin Omenaglogg Kevyt on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia glögin maukkaista ominaisuuksista kevyemmässä ja vähemmän makeassa muodossa.

Täältä voit helposti tilata Roslags Äppelglögg Lätt lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.