Siirry pääsisältöön
La Revedere Merlot 2021
Täältä voit helposti tilata La Revedere Merlot 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

La Revedere Merlot 2021

Romania Merlot Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Merlot

Om La Revedere Merlot 2021

La Revedere Merlot 2021 on kiehtova viinilöytö, joka tarjoaa ainutlaatuisen matkan romantiikkaan ja elämykselliseen nautiskeluun. Tämä viini on peräisin huolella valituista rypäleistä ja sen taianomainen maku vie sinut suoraan viiniviljelmien sydämeen.

La Revedere Merlot 2021:ssa yhdistyvät rikas ja täyteläinen maku, hienostunut tanniinisuus ja herkullinen marjaisuus. Sen elegantti koostumus kietoo kielesi lempeisiin vivahteisiin ja jättää jälkeensä miellyttävän jälkimaun. Viinin lämmin aromi houkuttelee sinut lähemmäksi lasiasi, kun tunnet sen hienostuneet tuoksut kypsistä kirsikoista, luumuista ja mausteista.

La Revedere Merlot 2021 sopii täydellisesti erilaisten ruokien kumppaniksi. Sen pehmeät tanniinit ja harmoninen tasapaino tekevät siitä ihanteellisen valinnan grillatun pihvin, paistetun riistan tai suussa sulavan juustolautasen seuraksi. Anna tämän viinin täyteläisyyden ja monipuolisuuden kuljettaa sinut makumatkalle, jolla jokainen suupalasi saa uuden ulottuvuuden.

Tarjoile La Revedere Merlot 2021 viileänä, noin 16-18 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Anna viinin hengähtää hetki ennen sen tarjoilua, jolloin sen tuoksut ja maut kehittyvät täyteen loistoonsa.

La Revedere Merlot 2021 on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea unohtumattomia hetkiä viinin äärellä. Sen eleganssi, monipuolisuus ja herkulliset ominaisuudet tekevät siitä loistavan valinnan niin juhla- kuin arkihetkiinkin. Astu matkalle La Revederen kanssa ja anna tämän viinin hemmotella makunystyröitäsi.

Täältä voit helposti tilata La Revedere Merlot 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.