Siirry pääsisältöön
Moncaro Organic Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Moncaro Organic Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Moncaro Organic Rosé 2022

Italia Cerasuolo D'AbruzzoAbruzzerna Montepulciano Laatikko 3000 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Montepulciano

Om Moncaro Organic Rosé 2022

Moncaro Organic Rosé 2022 on laadukas ja herkullinen luomuviini, joka tarjoaa täydellisen tasapainon hedelmäisten makujen ja raikkaan hapokkuuden välillä. Viini on valmistettu huolella valituista luomupuutarhojen rypäleistä, jotka tuovat siihen ainutlaatuisen ja raikkaan aromin.

Moncaro Organic Rosélla on kauniin vaaleanpunainen väri, joka kutsuu nauttimaan hetkestä ja rentoutumaan. Sen herkullinen maku vangitsee aistit ja tarjoaa makeita vivahteita tuoreista punaisista marjoista, kuten kirsikoista ja mansikoista. Viinin raikas hapokkuus korostaa hedelmäisten makujen intensiteettiä ja tekee siitä täydellisen valinnan kevään ja kesän juhliin.

Tämä herkullinen roséviini sopii täydellisesti monenlaiseen ruokailuun. Sen raikas ja hedelmäinen luonne täydentää erityisen hyvin kevyitä kalaruokia, raikkaita salaatteja ja tuoreita vihanneksia. Se on myös täydellinen pari äyriäisille ja pastalle, lisäten ruoan mausteita ja syventäen sen makua.

Moncaro Organic Rosé tulisi tarjoilla viilennettynä, parhaiten noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin hedelmäisiä aromeja ja raikkautta, tuoden esiin sen parhaat puolet. Nauti tästä herkullisesta luomuviinistä hyvässä seurassa, nauti kesäisistä illallisista ja luo unohtumattomia hetkiä ystävien kanssa.

Moncaro Organic Rosé 2022 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja ekologista viiniä. Sen raikas maku ja huolella valitut raaka-aineet tekevät siitä unohtumattoman juoman erityisiin tilaisuuksiin ja arjen iloihin. Tämä viini on todellinen herkku, joka kutsuu sinut nauttimaan elämän pienistä iloista.

Täältä voit helposti tilata Moncaro Organic Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.