Siirry pääsisältöön
Rekorderlig Skogsbär
Täältä voit helposti tilata Rekorderlig Skogsbär lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rekorderlig Skogsbär

Ruotsi Vimmerby kommunKalmar län Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 7.6g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Rekorderlig Skogsbär

Rekorderlig Skogsbär on uskomattoman herkullinen juoma, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen jokaiselle maukkaukseen kaipaavalle. Tämä upea juoma on peräisin kauniista Ruotsin metsistä, joissa villit marjat kypsyvät auringon hellässä syleilyssä.

Rekorderlig Skogsbärin maukas ja raikas maku tuo mieleen metsien tuoksut ja maut. Tämä juoma täyttyy loppumattomasta marjaisuudesta, jossa karpalo, mustikka, vadelma ja herukka luovat täydellisen makuyhdistelmän. Jokainen kulautus tarjoaa herkullisen ja pitkäkestoisen maisteluretken, jossa jokainen makuhermo herää eloon.

Tämän upean juoman tuoksu on yhtä houkutteleva kuin sen maku. Kun avaat pullon, huone täyttyy tuoksuvalla marjaseoksella, joka houkuttelee sinut mukaan tähän herkulliseen seikkailuun. Jokainen hengenveto on kuin kävely metsäpolulla, jossa raikkaat marjat ja metsän tuoksut täyttävät ilman.

Rekorderlig Skogsbär sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi hyvän ruoan kanssa. Sen täyteläinen maku ja tyylikäs koostumus tekevät siitä täydellisen kumppanin illanistujaisiin, juhliin tai aterian kruunaajaksi. Voit myös nauttia sitä seuraksi kevyille salaateille, kypsennetyille liharuoille tai vaikkapa juustoille. Jokainen ruokalaji saa uuden ulottuvuuden tämän herkullisen juoman avulla.

Parhaiten Rekorderlig Skogsbär nautitaan viilennettynä. Kaada se lasiin ja nauti sen herkullisista mauista ja ainutlaatuisesta makuelämyksestä. Suosittelemme nauttimaan tätä juomaa noin 6-8 asteen lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täysin esiin.

Rekorderlig Skogsbär tarjoaa ainutlaatuisen ja herkullisen marjaisen makumatkan. Ota se mukaasi ja anna itsesi uppoutua metsien saloihin jokaisella kulauksella.

Täältä voit helposti tilata Rekorderlig Skogsbär lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.