Siirry pääsisältöön
Sheridan’s Original Double Liqueur
Täältä voit helposti tilata Sheridan’s Original Double Liqueur lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sheridan’s Original Double Liqueur

Irlanti Pullo 500 ml 15.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Sokeripitoisuus 40.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Sheridan’s Original Double Liqueur

Sheridan's Original Double Liqueur on ainutlaatuinen juomasekoitus, joka tarjoaa herkullisen ja monimuotoisen makumatkan. Tämä juomasekoitus koostuu kahdesta erilaisesta kerroksesta, joista toinen on kermaista ja toinen on suklaista. Sheridan'sin ainutlaatuinen esittely ja valmistustapa tekevät siitä todella erikoisen ja arvostetun juoman.

Sheridan's Original Double Liqueurin taustalla on pitkät perinteet ja huolellinen valmistusprosessi. Se on valmistettu tarkoin valituista ja laadukkaista raaka-aineista, jotka huokuvaat laatua ja makuelämyksiä. Tämän juoman alkuperä on Irlannissa, maassa jolla on vankat perinteet juomateollisuudessa.

Sekä maun että tuoksun osalta Sheridan's Original Double Liqueur tarjoaa ainutlaatuisen ja monimuotoisen kokemuksen. Sen kermainen kerros on täyteläinen ja pehmeä, tarjoten herkullisen kermaisen makuelämyksen. Suklainen kerros puolestaan tuo mukaan intensiivistä suklaan makua, joka täydentää täydellisesti kermaisen osan.

Sheridan's Original Double Liqueur sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan, mutta sitä voi myös käyttää monipuolisesti erilaisten jälkiruokien tai kahvin kanssa. Sen monipuolisuus ja herkullinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin.

Sheridan's Original Double Liqueur tulisi nauttia viilennettynä, jotta sen maut pääsevät parhaiten esiin. Suosittelemme tarjoilemaan sitä jäillä tai jääkylmänä, jolloin sen kerrokset säilyvät erillään ja luovat näyttävän vaikutelman.

Kaiken kaikkiaan Sheridan's Original Double Liqueur on ylellinen juomasekoitus, joka tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan ja unohtumattoman kokemuksen. Sen laadukkaat raaka-aineet, perinteiset valmistusmenetelmät ja monipuolinen käyttömahdollisuus tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille juoman ystäville, jotka haluavat nauttia jotain erityistä ja ainutlaatuista.

Täältä voit helposti tilata Sheridan’s Original Double Liqueur lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.