Siirry pääsisältöön
Teacher’s
Täältä voit helposti tilata Teacher’s lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Teacher’s

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Pakkaus Pullo

Om Teacher’s

Oletpa sitten viskin ystävä, joka nauttii sen monipuolisista makuista ja ainutlaatuisista tuoksuista, tai vain etsit täydellistä lahjaa tislaamon ystävälle, Teacher's on ehdottomasti valintasi. Teacher's on skotlantilainen viskibrändi, joka on valloittanut maailmanlaajuisen maineen sen laadukkaista tuotteista ja perinteisestä käsityöläisyysmenetelmästä.

Teacher's viski on peräisin Skotlannin vanhoilta viskialueilta, ja sen valmistuksessa käytetään vain parhaita skotlantilaisia ohra- ja maissilajikkeita. Tämä takaa viskin erinomaisen laadun ja ainutlaatuisen maun. Teacher'sin viskissä voi maistaa tammitynnyreissä kypsytetyn viskin pehmeyden ja mausteisen jälkimaun. Sen tuoksussa voit aistia ajan myötä kehittyneet aromit, kuten vaniljan ja pähkinän.

Teacher's viski on täydellinen valinta erilaisiin ruokailuhetkiin ja -tilanteisiin. Voit nauttia sitä sellaisenaan tai vaikkapa jääpalojen kanssa paljastaaksesi sen täyteläiset maut. Se sopii erinomaisesti myös erilaisten cocktaileiden valmistukseen, jos haluat luoda jotain erityistä ja kokeilla uusia makuyhdistelmiä.

Koska Teacher's on viski, johon on panostettu laatu ja perinteet, sen tarjoamiseen liittyy tiettyjä sääntöjä. Suositeltu tarjoilulämpötila on noin 15-18 astetta, jotta viskin maut pääsevät oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sen hienostuneesti viskilasiin tai muihin lasimaljoihin, jotka korostavat sen kauniita värivivahteita.

Teacher's on todellinen taideteos viskimaailmassa, joka tarjoaa nautinnon kaikille viskin ystäville. Sen ainutlaatuinen alkuperä ja valmistusmenetelmä tekevät siitä arvostetun ja korkealaatuisen juoman, joka taatusti ilahduttaa kaikkia sen ympärillä olevia. Oli kyseessä sitten juhlahetki, lahja tai rentoutumishetki ystävien kesken, Teacher's viski on aina oikea valinta.

Täältä voit helposti tilata Teacher’s lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.