Siirry pääsisältöön
Fair & Square Smart 2022
Täältä voit helposti tilata Fair & Square Smart 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Fair & Square Smart 2022

Argentiina La RiojaCuyo Pahvipakkaus 1000 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pahvipakkaus
Vuosikerta 2022

Om Fair & Square Smart 2022

Fair & Square Smart 2022 on tuorein tulokas tyylikkäiden ja älykkäiden viinien maailmassa. Tämä ainutlaatuinen viini tarjoaa unohtumattoman elämyksen jokaiselle viinin ystävälle. Sen alkuperä, maku, tuoksu sekä optimaalinen ruoan ja palvelun lämpötila tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin tilaisuuksiin.

Fair & Square Smart 2022 on peräisin parhaista rypäleistä, jotka on huolellisesti valittu ja kasvatettu parhailla viinitarhoilla. Sen alkuperä juontaa juurensa kauniisiin ja aurinkoisiin maisemiin, jotka takaavat viinin ainutlaatuisen laadun ja ominaisuudet. Jokainen pullo on tarkkaan valmistettu pienin erin, jotta sen maku ja aromaattiset ominaisuudet säilyvät ennallaan.

Tämän upean viinin maku on moniulotteinen ja täyteläinen, jossa on hienostunut tasapaino eri makuprofiilien välillä. Sen pehmeät tanniinit ja kypsien hedelmien aromit tarjoavat miellyttävän ja houkuttelevan maisteluelämyksen. Fair & Square Smart 2022:n tuoksu on houkutteleva ja hienovarainen, jossa voi aistia kesän kukkien, ripauksen mausteita sekä metsän tuoksun.

Tämän viinin kanssa tarjoiltava ruoka on avain sen täyttävälle makuelämykselle. Fair & Square Smart 2022 sopii täydellisesti liharuokien, erityisesti punaisen lihan, sekä juustojen kanssa. Suosittelemme tarjoilemaan viinin optimaalisessa lämpötilassa, jotta sen maut pääsevät täysiin oikeuksiinsa. Viilennetty lämpötila korostaa sen raikkautta ja eleganssia.

Fair & Square Smart 2022 on viini, joka ei jätä ketään viinin ystävää välinpitämättömäksi. Sen ainutlaatuinen alkuperä, rikas maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat korkealaatuisia ja tyylikkäitä viinejä. Oli tilaisuus sitten arkinen tai juhlava, tämä viini täyttää kaikki odotukset ja jää unohtumattomaksi hetkeksi.

Täältä voit helposti tilata Fair & Square Smart 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.