Siirry pääsisältöön
Minttu Choco Mint
Täältä voit helposti tilata Minttu Choco Mint lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Minttu Choco Mint

Suomi Pullo 500 ml 35% vol
Sokeripitoisuus 22.7g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Minttu Choco Mint

Minttu Choco Mint on ylellinen ja herkullinen likööri, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä juoma on peräisin Suomesta ja se on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, jotka luovat täydellisen tasapainon mintun ja suklaan välillä.

Minttu Choco Mintin maku on raikas ja samettisen pehmeä. Mintun raikas sävy yhdistyy makeaan suklaaseen, luoden täyteläisen ja harmonisen maun. Tämä yhdistelmä tekee siitä täydellisen juoman nautittavaksi sellaisenaan tai osana erilaisia ​​cocktailreseptejä.

Juoman tuoksu on houkutteleva ja kutsuva. Seellisen mintun ja suklaan aromit sekoittuvat saumattomasti toisiinsa, jättäen huoneen täyttyneeksi herkullisen tuoksusta. Minttu Choco Mintin aromaattinen profiili kiehtoo aisteja ja kutsuu sinut astumaan herkullisen makumaailman maailmaan.

Minttu Choco Mint sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai lisättynä erilaisiin ruokiin ja jälkiruokiin. Voit piristää kahviasi lisäämällä Minttu Choco Mint -likööriä sen joukkoon, tai voit tarjoilla sitä jälkiruoan kanssa, esimerkiksi suklaakakkujen tai jäätelön kera. Sen korkea laatu ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät siitä välttämättömän lisän juhlapöytään tai rentoon illanviettoon ystävien kanssa.

Minttu Choco Mint suositellaan nautittavaksi viilennettynä. Kylmässä Minttu Choco Mintin rikkaat maut pääsevät täysin oikeuksiinsa ja juoman raikkaus korostuu entisestään. Voit nauttia Minttu Choco Mintia jääpalojen kanssa tai tarjoilla sen jääkylmänä cocktailin ainesosana.

Kokeile Minttu Choco Mintia ja anna sen viehättää sinut herkullisen makunsa ja tuoksunsa avulla. Olipa kyseessä juhlat tai rento illanvietto ystävien kesken, tämä likööri on varma valinta, joka tyydyttää kaikki suklaan ja mintun ystävät.

Täältä voit helposti tilata Minttu Choco Mint lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.