Siirry pääsisältöön
De Martino Legado Semillón Sauvignon Blanc 2021
Täältä voit helposti tilata De Martino Legado Semillón Sauvignon Blanc 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

De Martino Legado Semillón Sauvignon Blanc 2021

Chile Valle CentralMaipo Sauvignon blancSémillon Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc, Sémillon

Om De Martino Legado Semillón Sauvignon Blanc 2021

De Martino Legado Semillón Sauvignon Blanc 2021 on raikas ja aromikas valkoviini, joka tarjoaa elegantin ja monipuolisen makukokemuksen. Tämä chilelainen viini on valmistettu huolella valikoiduista rypäleistä, jotka antavat sille luonteikkaan ja tasapainoisen maun.

Viinin alkuperä, Härkomst, on tärkeä osa sen tarinaa. De Martino viinitalo sijaitsee Maipon ja Cachapon laaksoissa, joissa ilmasto on optimaalinen rypäleiden viljelyä varten. Näissä laaksoissa viiniköynnökset hyötyvät viileistä öistä ja lämpimistä päivistä, mikä edistää rypäleiden optimaalista kypsymistä ja antaa viinille sen ainutlaatuisen makuprofiilin.

De Martino Legado Semillón Sauvignon Blanc 2021:n maussa on runsaasti sitrus- ja trooppisia hedelmiä sekä raikasta hapokkuutta. Sen kompleksinen maku tarjoaa tasapainoisen sekoituksen sitruunan, greipin ja passionhedelmän vivahteita, jotka jättävät suuhun miellyttävän ja pitkäkestoisen jälkimaun. Tämä viini on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat raikkaita ja hedelmäisiä valkoviinejä.

Viinin tuoksussa on aromikas sekoitus sitruunaa, limeä ja valkoisia kukkia, mikä lisää sen houkuttelevuutta ja tekee siitä miellyttävän kokemuksen niin nenälle kuin suullekin. Tämä viini sopii erinomaisesti seuraksi kevytille kaloille, äyriäisille, salaateille ja pehmeille juustoille. Sen raikas ja sitruksinen maku korostaa ruokien luontaisia makuja ja tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän herkullisia makuelämyksiä.

De Martino Legado Semillón Sauvignon Blanc 2021 suositellaan tarjoiltavaksi viilennettynä noin 8-10 asteessa. Tämä lämpötila korostaa viinin raikkautta ja hedelmäisiä piirteitä. Voit nauttia tästä viinistä yksinään tai yhdistää sen ateriaasi saadaksesi täydellisen makuelämyksen. De Martino Legado Semillón Sauvignon Blanc 2021 on viini, joka kruunaa ruokahetkesi ja täydentää niin arjen kuin juhlan hetket.

Täältä voit helposti tilata De Martino Legado Semillón Sauvignon Blanc 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.