Siirry pääsisältöön
Ecologica Berlina Organic  2021
Täältä voit helposti tilata Ecologica Berlina Organic 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ecologica Berlina Organic 2021

Saksa Rhein RieslingRivaner Pullo 750 ml 8.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 3.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Riesling, Rivaner

Om Ecologica Berlina Organic 2021

Ecologica Berlina Organic 2021 on erinomainen valinta vaativille viinin ystäville, jotka arvostavat laadullisesti huippuluokkaa olevia viinejä. Tämä hieno luomuviini tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja herkullisen aromin, jotka tulevat esiin jokaisessa kulauksessa.

Ecologica Berlina Organic 2021 on paitsi herkullista, myös ympäristöystävällistä. Tämä luomuviini on valmistettu vain luonnonmukaisesti viljellyistä rypäleistä, ilman keinotekoisia torjunta-aineita tai lannoitteita. Tämä tarkoittaa sitä, että voit nauttia tästä viinistä hyvällä omallatunnolla, kun tiedät että se on tuotettu kestävällä tavalla.

Tämän viinin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Sen hienostunut maku tarjoilee runsaita hedelmäisiä vivahteita, kuten kypsää luumua ja kirsikkaa. Makuelämyksen täydentää hieno mausteisuus ja tyylikäs tanniinien tasapaino, joka tekee tästä viinistä täydellisen valinnan niin punaisen lihan, kuten pihvien ja paistien, kuin myös juustojen kanssa tarjoiltuna.

Viinin rikas ja houkutteleva tuoksu leviää lasista, ja siinä voi aistia kypsien tummien marjojen ja mausteiden häivähdyksiä. Tuoksun intensiivisyys juuri oikeassa suhteessa sen hienostuneisuuteen tekee tästä viinistä todella houkuttelevan.

Ecologica Berlina Organic 2021 tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen makuvivahteet pääsevät täysin oikeuksiinsa. Tämä viini on valmistettu huolella ja rakkaudella, ja sen tarjoaminen oikeassa lämpötilassa takaa, että voit nauttia täysin sen monipuolisesta mausta ja aromista.

Kokeile Ecologica Berlina Organic 2021 -viiniä ja anna sen hurmata sinut herkullisilla mauillaan ja ainutlaatuisella aromillaan. Tämä luomuviini tarjoaa elämyksen, joka tekee siitä täydellisen valinnan niin illallisen kruunaajaksi kuin rentoon ystävänpäivän illanviettoonkin.

Täältä voit helposti tilata Ecologica Berlina Organic 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.