Siirry pääsisältöön
Oppigårds Indian Tribute
Täältä voit helposti tilata Oppigårds Indian Tribute lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Oppigårds Indian Tribute

Ruotsi Hedemora kommunDalarnas län Pullo 330 ml 6.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Beska
50%
Humalahakuisuus
33%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Oppigårds Indian Tribute

Oppigårds Indian Tribute on ruotsalainen olut, joka todella kunnioittaa intialaista olutperinnettä. Tämä olut tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän perinteisiä intialaisia mausteita ja ruotsalaista panimotaitoa. Sen hienostunut maku ja moniulotteinen aromi tarjoavat unohtumattoman olutkokemuksen.

Tämän oluen juuret ulottuvat itämaihin, sillä se sisältää aitoja intialaisia mausteita, kuten inkivääriä, korianteria ja kardemummaa. Nämä mausteet tuovat olueen raikkautta ja mausteisuutta, jotka sulautuvat täydellisesti yhteen runsaan ja täyteläisen maltaisuuden kanssa.

Oppigårds Indian Tribute tarjoaa herkullisen ja monimutkaisen maun, jossa yhdistyvät makea maltaisuus, mausteiden lämmittävä tuntu ja hienovarainen humalointi. Olut tarjoaa tasapainoisen makuelämyksen, jossa jokainen makuhermo herää eloon.

Tämä olut sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Sen moniulotteiset ja voimakkaat maut toimivat hyvin mausteisten intialaisten curryjen, grilliruokien ja suolaisten rasvaisten juustojen kanssa. Riittävän kylmänä nautittuna tämä olut tarjoaa virkistävän vastapainon ruoan mausteisuudelle.

Oppigårds Indian Tribute on parhaimmillaan nautittuna hieman viilennettynä, noin 10 - 12 asteen lämpötilassa. Tällöin sen täyteläinen maku ja monipuoliset mausteet pääsevät parhaiten esille. Olut sopii erinomaisesti jaettavaksi ystävien kanssa tai nautiskeluun omassa rauhassa.

Kokeile Oppigårds Indian Tributea ja anna sen viedä sinut makujen maailmaan, jossa ruotsalainen tapaa intialaisen perinteen. Tämä olut tarjoaa uskomattoman elämyksen kaikille oluen ystäville, jotka arvostavat rohkeasti maustettua ja moniulotteista olutta.

Täältä voit helposti tilata Oppigårds Indian Tribute lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.