Siirry pääsisältöön
Soltész Egri Csillag Selection  2022
Täältä voit helposti tilata Soltész Egri Csillag Selection 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Soltész Egri Csillag Selection 2022

Unkari Eger ChardonnayFurmintKirályleánykaMuscat ottonelOlaszrizling Pullo 750 ml 11.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay, Furmint, Királyleányka, Muscat ottonel, Olaszrizling

Om Soltész Egri Csillag Selection 2022

Soltész Egri Csillag Selection 2022 on erinomainen viinivalinta kaikille viinin ystäville. Tämä viini tulee Soltész Panzió viinitarhoilta, jotka sijaitsevat Egerin kauniilla alueella. Viini on huolella valmistettu valikoima tuoreimpia rypäleitä ja sillä on ainutlaatuinen makuprofiili.

Soltész Egri Csillag Selection 2022 tarjoaa herkullisen ja monimuotoisen makuelämyksen. Se tuo esiin raikkaan sitrushedelmien ja vihreiden omenoiden vivahteet, jotka yhdistyvät hienovaraisiin kukkaisten ja mausteisten sävyihin. Tämä hienostunut sekoitus antaa viinille tasapainoisen ja miellyttävän makuprofiilin.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Se avautuu intensiivisellä hedelmäisellä tuoksulla, joka muistuttaa kypsää persikkaa ja aprikoosia. Taustalta löytyy myös hienovaraisia ​​mausteisia ja pähkinäisiä sävyjä, jotka antavat viinille syvyyttä ja monimuotoisuutta.

Soltész Egri Csillag Selection 2022 on ihanteellinen seuralainen erilaisille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja hedelmäiset aromit täydentävät täydellisesti kala- ja äyriäisruokia, salaatteja sekä kevyitä kasvisruokia. Lisäksi viini sopii mainiosti myös seurustelujuomaksi tai nautittavaksi sellaisenaan.

Suositeltava tarjoilulämpötila Soltész Egri Csillag Selection 2022:lle on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila antaa viinille mahdollisuuden avautua ja paljastaa kaikki sen herkulliset maut ja tuoksut täydellisesti.

Soltész Egri Csillag Selection 2022 vie sinut ainutlaatuiselle matkalle Egerin viinialueen upeisiin maisemiin. Nauti tästä korkealaatuisesta ja tasapainoisesta viinistä yhdessä ystävien tai perheen kanssa, ja anna sen herättää kaikki aistisi eloon.

Täältä voit helposti tilata Soltész Egri Csillag Selection 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.