Siirry pääsisältöön
Krusovice Imperial
Täältä voit helposti tilata Krusovice Imperial lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Krusovice Imperial

Tšekki Purkki 500 ml 5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Krusovice Imperial

Krusovice Imperial on laadukas ja arvostettu olutmerkki, joka saa alkunsa Tšekinmaalta. Tämä ainutlaatuinen olut tarjoaa maun ja tuoksun, jotka hurmaavat jokaisen oluen ystävän.

Krusovice Imperialin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Se yhdistää perinteisen tšekkiläisen oluen valmistustavan moderniin makumaailmaan. Olut tarjoaa runsasta maltaisuutta, joka tasapainottuu hienovaraisilla humalan sävyillä. Tämä yhdistelmä luo täydellisen tasapainon maun ystävälle, joka arvostaa rikasta ja kerrostunutta olutta.

Tuoksultaan Krusovice Imperial on houkutteleva ja hienostunut. Siinä erottuvat viljaiset sävyt ja paahteisen maltainen aromi, joka houkuttelee jokaisen aistin heräämään. Oluesta nouseva tuoksu vihjaa sen laadukkaasta valmistuksesta ja herkullisista aromeista.

Krusovice Imperial on täydellinen olut nautittavaksi monipuolisen ruoan kanssa. Se sopii erityisen hyvin grilliruokien, kypsien juustojen ja mausteisten liharuokien seuraksi. Olut tuo ruokaelämykseen lisää syvyyttä ja täyteläisyyttä, joka täydentää täydellisesti erilaisia makuja.

Paras tapa nauttia Krusovice Imperial on tarjoilla se viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa oluen aromien ja makujen monimuotoisuutta, tarjoten täydellisen juomaelämyksen. Krusovice Imperial on suunniteltu nautittavaksi yhdessä hyvässä seurassa, joten se sopii täydellisesti jakamiseen ja juhlistamiseen.

Krusovice Imperial on olutilta, joka tarjoaa laadukasta makuelämystä tšekkiläisellä vivahteella. Sen täyteläinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolinen paritusmahdollisuus tekevät siitä oivan valinnan jokaiselle oluen ystävälle, joka haluaa kokea jotain erityistä.

Täältä voit helposti tilata Krusovice Imperial lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.