Siirry pääsisältöön
Zupreme Zinfandel 2021
Täältä voit helposti tilata Zupreme Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Zupreme Zinfandel 2021

YHDYSVALLAT Zinfandel Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
42%
Strävhet
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om Zupreme Zinfandel 2021

Zupreme Zinfandel 2021 on huippulaadukas punaviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on valmistettu huolella valikoiduista Zinfandel-rypäleistä, jotka kasvavat aurinkoisilla rinteillä. Viinin juuret kantavat Amerikan sydämeen, Kaliforniaan, josta se ammentaa voimaa ja intensiivistä makuprofiilia.

Zupreme Zinfandel 2021 tarjoaa harmonisen yhdistelmän täyteläisyyttä ja mausteisuutta. Viinin vivahteikas maku avautuu ensimmäisestä siemaisusta lähtien ja jatkuu pitkään suussa. Sen tummat marjat, kuten kirsikka ja luumu, sekä hienovaraiset mausteet, kuten neilikka ja vanilja, tanssivat yhdessä luoden moniulotteisen ja nautinnollisen kokemuksen.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja intensiivinen. Siinä voi aistia tummia marjoja, kypsää kirsikkaa ja hienoisia savuisia sävyjä, jotka houkuttelevat viinin ystäviä lähemmäs lasia.

Zupreme Zinfandel 2021 on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Se sopii erityisen hyvin grillatun lihan, mausteisten pastaruokien ja kypsytettyjen juustojen seuraksi. Viinin täyteläinen rakenne ja tasapainoinen hapokkuus täydentävät hienosti ruokien voimakkuutta ja tuovat esiin niiden parhaat puolet.

Tämä herkullinen punaviini suositellaan tarjoiltavaksi noin 16-18 asteen lämpötilassa. Näin sen aromeilla ja makuvivahteilla on mahdollisuus kehittyä täysin ja antaa parastaan. Suosittelemme dekantoimaan viinin noin puoli tuntia ennen tarjoilua, jotta sen maut ja tuoksut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Zupreme Zinfandel 2021 on ehdoton valinta viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja moniulotteista makuelämystä. Tämä viini ei jätä kylmäksi, vaan vie maistelijan unohtumattomalle matkalle Californiaan, jättäen jälkeensä vain positiivisia vaikutelmia.

Täältä voit helposti tilata Zupreme Zinfandel 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.