Siirry pääsisältöön
Barefoot White Zinfandel
Täältä voit helposti tilata Barefoot White Zinfandel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Barefoot White Zinfandel

YHDYSVALLAT Kalifornien Zinfandel Laatikko 3000 ml 8.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 3.2g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om Barefoot White Zinfandel

Barefoot White Zinfandel on raikas ja kepeä viini, joka tuo mukanaan aurinkoisen kalifornialaisen tunnelman. Tämä herkullinen viini on valmistettu Zinfandel-rypäleestä, joka tunnetaan sen mehukkaista ja makeista ominaisuuksistaan.

Barefoot White Zinfandelin alkuperä on Yhdysvaltojen länsirannikolla sijaitsevassa Kaliforniassa, jossa lämmin ilmasto ja hedelmällinen maaperä tarjoavat täydelliset kasvuolosuhteet viiniköynnöksille. Näiden olosuhteiden ansiosta Barefoot White Zinfandelissa on runsaasti auringon kypsentämiä marjoja ja raikkaita hedelmäaromeja.

Viinin maussa korostuu kypsä mansikka, vadelma ja puolukka, jotka tekevät siitä sopivan makean ja tasapainoisen. Lisäksi Barefoot White Zinfandelilla on pehmeät ja hienovaraiset tanniinit, jotka tekevät juomasta silkkinen suutuntumaltaan.

Barefoot White Zinfandelin tuoksu on houkutteleva ja hedelmäinen. Se avautuu lasissa runsailla mansikan ja mangon aromeilla, jotka tekevät viinin houkuttelevaksi ja kutsuvaksi.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi kevyiden ja raikkaiden ruokien kanssa, kuten salaatit, merenelävät ja vaaleat liharuoat. Sen keveys ja makeus luovat tasapainoisen ja herkullisen makuyhdistelmän ruoan kanssa.

Barefoot White Zinfandel tulisi tarjoilla viilennettynä noin 8-10 asteessa, jolloin sen raikkaus ja hedelmäisyys pääsevät paremmin esiin. Viini on täydellinen valinta rentoihin illanviettoihin tai aurinkoisten päivien nautiskeluun.

Oli kyseessä sitten illanistujaiset ystävien kesken tai rento oleskeluhetki puutarhassa, Barefoot White Zinfandel tuo iloa ja piristystä jokaiseen hetkeen. Nauti tästä herkullisesta ja raikkaasta kalifornialaisesta viinistä hyvässä seurassa ja anna sen viedä sinut auringonpaisteiseen tunnelmaan.

Täältä voit helposti tilata Barefoot White Zinfandel lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.