Siirry pääsisältöön
Edradour 10 Years Old
Täältä voit helposti tilata Edradour 10 Years Old lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Edradour 10 Years Old

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 200 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Edradour 10 Years Old

Edradour 10 Years Old on korkealaatuinen ja hienostunut viski, joka tulee suoraan Skotlannin sydämestä. Tämä 10 vuotta vanha viski on valmistettu Edradourin pienessä tislaamossa, joka on Skotlannin pienin ja vanhin säilynyt tislaamo.

Edradour 10 Years Old on ainutlaatuinen viski, joka on valmistettu perinteisellä menetelmällä pieninä erinä. Tämä antaa viskille syvän ja moniulotteisen maun, jonka ystävät arvostavat. Sen tyylikäs ja hienostunut maku on täynnä hunajaa, tummia hedelmiä, mausteita ja hienovaraista savun häivähdystä. Jokainen siemaus tuo esiin uusia sävyjä ja jättää pitkän ja miellyttävän jälkimaun.

Tämän viskin tuoksussa voi aistia runsaasti hedelmäisiä ja mausteisia nuotteja, jotka luovat houkuttelevan ja hienostuneen ensivaikutelman. Lisäksi viskin tuoksuun voi löytää tervan ja vanhan tammen vaikutuksia.

Edradour 10 Years Old sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai kevyen vesilisäyksen kanssa. Tämä viski myös sopii erinomaisesti erilaisten ruokien pariksi. Sen monipuolinen maku ja hienostunut luonne täydentävät hyvin erilaisia ruokalajeja, kuten suklaata, juustoja, punaista lihaa ja kovia juustoja.

Edradour 10 Years Old tulee parhaiten oikeuksiinsa, kun se nautitaan huoneenlämpöisenä tai hieman jääkaappikylmänä. Tällöin sen monipuoliset maut tulevat esiin parhaiten ja viski tarjoaa täydellisen nautintohetken viskin ystäville.

Kokonaisuudessaan Edradour 10 Years Old on tyylikäs, moniulotteinen ja hienostunut viski, joka tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä. Sen ainutlaatuinen valmistusmenetelmä ja huolellisesti valitut raaka-aineet tekevät siitä todellisen taideteoksen viskimarkkinoilla. Olipa tilaisuus sitten juhlat tai rento illanistujaismoodi, Edradour 10 Years Old luo ainutlaatuisen ja hienostuneen tunnelman.

Täältä voit helposti tilata Edradour 10 Years Old lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.