Siirry pääsisältöön
LAB Reserva 2021
Täältä voit helposti tilata LAB Reserva 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

LAB Reserva 2021

Portugali Lisboa Cabernet sauvignonSyrahTouriga naçional Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Syrah, Touriga naçional

Om LAB Reserva 2021

LAB Reserva 2021 on laadukas viini täynnä ainutlaatuista makua ja tuoksua. Tämä viini on valikoitu tarkasti parhaista rypäleistä ja se on kypsytetty huolellisesti. Sen nimi "Reserva" kuvastaa sen korkeaa laatua ja tyylikkyyttä.

Härkomst, eli alkuperä, pelaa tärkeää roolia tämän viinin valmistuksessa. Rypäleet ovat peräisin valikoiduilta tarhoilta, joissa on optimaaliset ilmasto- ja maaperäolosuhteet. Tämä takaa viinin korkealaatuisen raaka-aineen ja huippuluokan makuprofiilin.

Viinin maussa ja tuoksussa on monipuolisuutta ja eleganssia. Siinä voi havaita muun muassa tummia marjoja, kuten kypsiä luumuja ja tummanpunaisia kirsikoita. Lisäksi siinä on mausteisten sävyjen vivahde, joka antaa viinille syvyyttä.

LAB Reserva 2021 on erinomainen kumppani ruokapöytään. Sen tasapainoinen rakenne ja intensiiviset maut sopivat täydellisesti esimerkiksi grillatulle lihalle, pataruoille ja koville juustoille. Viini tarjoaa myös hienon seurustelujuoman sellaisenaan nautittavaksi.

Oikea tarjoilulämpötila on tärkeä osa tämän viinin nauttimista täysin. Suosittelemme tarjoilemaan LAB Reserva 2021 viileänä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan viinin moniulotteisia makuja ja tuoksuhuippuja, jotta voit nauttia siitä täysin.

LAB Reserva 2021 on edustava valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laadukasta viiniä. Sen ainutlaatuinen makuprofiili ja huolella valittu alkuperä tekevät siitä erottuvan ja unohtumattoman valinnan niin erityisiin tilaisuuksiin kuin arjen nautintoihinkin.

Täältä voit helposti tilata LAB Reserva 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.