Siirry pääsisältöön
Foot of Africa Chenin Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Foot of Africa Chenin Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Foot of Africa Chenin Blanc 2022

Etelä-Afrikka Western Cape Chenin blanc Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chenin blanc

Om Foot of Africa Chenin Blanc 2022

Foot of Africa Chenin Blanc 2022 on ainutlaatuinen viini Etelä-Afrikasta. Tämä valkoviini on kuuluisa paitsi hienosta alkuperästään myös herkullisesta mausta ja houkuttelevasta tuoksusta. Sen Kapeen niemimaalta peräisin olevat rypäleet tuovat esiin alueen ainutlaatuisen maaperän ja ilmaston ominaisuudet, jotka luovat tämän viinin ainutlaatuisen luonteen.

Foot of Africa Chenin Blancin maussa on raikkaita ja elinvoimaisia sitrushedelmiä, kuten sitruunaa ja greippiä, jotka tuovat esiin viinin hapokkuuden ja eloisuuden. Lisäksi viinin pehmeä ja miellyttävä hedelmäisyys antaa sille kermaisen rakenteen ja tekee siitä täydellisen seuralaisen monille ruoille.

Viinin houkutteleva tuoksu on täynnä trooppisten hedelmien ja kukkien aromia. Se houkuttelee sinut heti viinin äärelle ja luo odotuksia sen mausta. Tuoksusta voi erottaa sitruksisia vivahteita sekä hentoja trooppisia nuotteja, jotka yhdistyvät täydellisesti viinin makuun.

Foot of Africa Chenin Blanc 2022 sopii erinomaisesti monille ruokalajeille. Se täydentää täydellisesti äyriäisruokia, kuten simpukoita ja hummeria, sekä kevyitä kala- ja siipikarjareseptejä. Viinin hapokkuus tasapainottaa hienosti mausteisia aasialaisia ruokia ja antaa lisämausteita raaka-kaloille ja sushiille.

Viinin nauttimiseen sopiva serveringstemperatur on noin 8–10 astetta. Tämä viilennetty lämpötila korostaa viinin raikkaita makuja ja takaavat täydellisen makuelämyksen.

Foot of Africa Chenin Blanc 2022 on viini, joka hurmaa sinut ensimmäisestä tuoksusta viimeiseen siemaan asti. Sen ainutlaatuinen alkuperä, raikas maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan moniin tilaisuuksiin. Nauti tästä Etelä-Afrikan aarteesta ja anna sen viedä sinut matkalle Kapeen niemimaan upeisiin maisemiin.

Täältä voit helposti tilata Foot of Africa Chenin Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.