Siirry pääsisältöön
Cono Sur Single Vineyard Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Cono Sur Single Vineyard Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cono Sur Single Vineyard Chardonnay 2021

Chile CasablancaAconcagua Chardonnay Pullo 750 ml 12.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Cono Sur Single Vineyard Chardonnay 2021

Cono Sur Single Vineyard Chardonnay 2021 on runsas ja monimutkainen chardonnay-viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen viininystäville. Tämän viinin ominaisuuksia arvostetaan erityisesti sen alkuperän, makuprofiilin, tuoksun sekä sopivien ruokaparien ja tarjoilulämpötilan suhteen.

Tämän viinin rypäleet tulevat yhdestä ainoasta tarhasta, mikä takaa viinin alkuperään liittyvän erityislaatuisuuden. Cono Sur Single Vineyard Chardonnay 2021 valitaan tarkoin tarhalla kasvavista rypäleistä, jolloin saadaan aikaan korkealaatuinen ja täyteläinen viini.

Maku- ja aromiprofiililtaan tämä chardonnay-viini on rikas ja moniulotteinen. Siinä on intensiivisiä hedelmäisiä makuja, kuten mangoa, omenaa ja ananasta, jotka täydentävät hienosti tammikypsytyksen tuomaa vaniljan ja paahtoleivän aromia. Tämän viinin täyteläinen ja silkkisen pehmeä rakenne tekee siitä miellyttävän juoman nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille ruokalajeille.

Viinin tuoksu on hienostunut ja monikerroksinen. Siinä voi aistia trooppisten hedelmien ja sitrusten vivahteita, jotka yhdistyvät paahteisiin ja mausteisiin sävyihin. Tuoksun intensiteetti ja monimuotoisuus antavat viinille erityisen houkuttelevan luonteen.

Tämä Chardonnay sopii erinomaisesti tarjoiltavaksi esimerkiksi kalaruokien, äyriäisten, kanan ja vaalean lihan kanssa. Viinin täyteläinen maku ja raikas hapokkuus tasapainottavat hyvin eri ruokien makuprofiileja ja tekevät ruokaparista täydellisen yhdistelmän. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä viilennettynä noin 10-12 asteessa, jotta sen monet maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Cono Sur Single Vineyard Chardonnay 2021 on monipuolinen ja korkealaatuinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman matkan chardonnayn maailmaan. Sen ainutlaatuisen alkuperän, monikerroksisen makuprofiilin, hienostuneen tuoksun sekä sopivan ruokaparit ja tarjoilulämpötilan ansiosta tämä viini varmasti ilahduttaa viininystäviä ympäri maailman.

Täältä voit helposti tilata Cono Sur Single Vineyard Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.