Siirry pääsisältöön
Hardys Nottage Hill Shiraz 2021
Täältä voit helposti tilata Hardys Nottage Hill Shiraz 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Hardys Nottage Hill Shiraz 2021

Australia South Eastern Australia Shiraz Pullo 750 ml 14% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
50%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Shiraz

Om Hardys Nottage Hill Shiraz 2021

Hardys Nottage Hill Shiraz 2021 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa herkullisen ja monipuolisen makumatkan viininystäville. Tämä vuoden 2021 tuotanto on täyteläinen ja tasapainoinen punaviini, joka on valmistettu rypäleistä huolellisesti valikoituista viinitarhoista.

Viinin alkuperä, "Härkomst" on tärkeä osa sen tarinaa. Hardys Nottage Hill Shiraz löytää juurensa Etelä-Australian viinitarhoilta, joilla on pitkä perinne ja maine laadukkaan viinin tuottamisessa. Tämä antaa viinille erityistä luonnetta ja ainutlaatuista alueen ilmentymää.

Viinin sulava ja täyteläinen maku on täynnä tummia marjoja, kuten luumua ja mustaherukkaa, sekä mausteisia vivahteita. Näiden makuominaisuuksien harmoninen yhdistelmä tekee Hardys Nottage Hill Shirazista miellyttävän juotavan ja sopivan monenlaiseen ruokapöytään.

Viinin tuoksussa voi havaita hienovaraisia maanläheisiä ja pippurisia sävyjä, jotka antavat sille lisäsyvyyttä. Tuoksu on houkutteleva ja hienostunut, mikä luo miellyttävän odotuksen ennen ensimmäistä maistelua.

Hardys Nottage Hill Shiraz 2021 sopii erinomaisesti erilaisten ruokien seuraan. Sen täyteläiset maut pääsevät oikeuksiinsa punaisen lihan, kuten naudan, karitsan tai riistan kanssa. Viini toimii myös hyvin mausteisempien ruokien, kuten grilliruokien tai tulisempien kastikkeiden, kanssa.

Optimaalinen tarjoilulämpötila tälle viinille on noin 16-18 astetta. Näin viinin maut pääsevät parhaiten esiin ja sen tasapaino säilyy.

Hardys Nottage Hill Shiraz 2021 on erinomainen valinta viininystäville, jotka arvostavat tasapainoista ja täyteläistä punaviiniä. Sen ainutlaatuinen alkuperä, monipuoliset maut ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan monenlaiseen seuraan.

Täältä voit helposti tilata Hardys Nottage Hill Shiraz 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.