Siirry pääsisältöön
Small Things Wine Chardonnay 2022
Täältä voit helposti tilata Small Things Wine Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Small Things Wine Chardonnay 2022

Australia Western AustraliaSouth West Australia Chardonnay Purkki 250 ml 12.8% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Purkki
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Small Things Wine Chardonnay 2022

Pienet asiat viini Chardonnay 2022 - alkuperä, maku, tuoksu, ruoka ja tarjoilulämpötila

Pienen asiat viini Chardonnay 2022 on hienostunut ja raikas valkoviini, joka takaa unohtumattoman nautinnon. Tämä viini tarjoaa täydellisen tasapainon herkän hedelmäisten makujen ja eleganttien hapokkuuden välillä. Sen hienostunut ja moniulotteinen maku sopii täydellisesti nautiskeluun sellaisenaan sekä monien ruokien seuraksi.

Viini Chardonnay 2022 sai alkunsa huolella valituista viiniköynnöksistä, jotka kasvavat parhaissa viinintuotantoalueilla. Sen alkuperäystävällinen luonne tulee esiin viinin jokaisessa kulauksessa. Viini tulee esille hienostuneesti ja tyylikkäästi, täydellisesti ilmentäen sen kasvupaikan ainutlaatuiset ominaisuudet.

Viini Chardonnay 2022 tarjoaa myös hienostuneen ja kiehtovan tuoksun, joka lumoaa kaikki aistit. Sen rikas ja mehukas hedelmäisyys, yhdistettynä kevyisiin kukkaisten sävyihin, luo houkuttelevan ja hienostuneen kokonaisuuden.

Tämä viini on erityisen monipuolinen ruokapöydässä. Sen raikas hapokkuus sopii täydellisesti yhteen erilaisten kalaruokien, äyriäisten ja salaattien kanssa. Se myös kohottaa maunvivahteita vaaleanlihan ruokien, kuten kana- ja kalkkunaruokien, kera.

Chardonnay 2022 viinillä on myös suositeltu tarjoilulämpötila, joka on noin 8-10 astetta. Tämä lämpötila mahdollistaa viinin erilaisten aromien ja makujen täyden kehityksen sekä antaa sille sopivan raikkauden.

Pienet asiat viini Chardonnay 2022 tulee hurmaamaan kaikki viinin ystävät sen elegantilla ja hienostuneella luonteellaan. Tämä viini on täydellinen valinta niille, jotka etsivät tasapainoista ja nautittavaa valkoviiniä, jolla on ainutlaatuinen alkuperä ja makuelämys.

Täältä voit helposti tilata Small Things Wine Chardonnay 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.