Siirry pääsisältöön
Polar Monkeys Great Dane
Täältä voit helposti tilata Polar Monkeys Great Dane lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Polar Monkeys Great Dane

Tanska Purkki 330 ml 4.6% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
50%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Polar Monkeys Great Dane

Polar Monkeys Great Dane on korkealuokkainen olut, joka tarjoaa makunystyröille unohtumattoman elämyksen. Tämän laadukkaan oluen taustalla on kaksi intohimoista oluentekijää, jotka haluavat luoda aitoja ja tinkimättömän laadukkaita juomia.

Great Dane syntyy Härkomstin laadukkaasta tuotantoalueesta, jossa raaka-aineet saavat nauttia lämpimästä ja suotuisasta ilmastosta. Tämä heijastuu myös oluen maussa, joka on runsas ja täyteläinen. Sen hienovarainen maltaisuus yhdistyy tasapainoisesti raikkaaseen humalointiin, luoden harmonisen kokonaisuuden.

Great Danea maisteltaessa huomaa heti sen vivahteikkaan ja monipuolisen maailman. Tämän oluen juoma on maultaan monikasvoinen ja jokaisella siemailulla pääsee löytämään uusia ulottuvuuksia sen mausta. Siinä yhdistyvät makeiden karamellien ja paahteisen kahvin aromit, jotka sekoittuvat hienosti vaaleiden hedelmäisten nuottien kanssa. Tämä monipuolisuus antaa Great Dane oluelle kiehtovan ja ainutlaatuisen tunnelman.

Great Dane hurmaa myös tuoksullaan, joka tuo mieleen raikkaan metsän ja kuusien havumetsät. Oluesta välittyy myös kevyt sitruunan kuorien ja kukkien tuoksu, jotka tekevät jokaisesta siemauksesta raikkaan ja piristävän. Tämä olut vie sinut hetkessä kesämetsän tuoksujen ääreen ja antaa tuntemuksen luonnonläheisestä rauhasta.

Great Dane sopii erinomaisesti niin aterian jälkiruoaksi kuin seurustelujuomaksi ystävien kesken. Sen täyteläisen maltaiset ja tasapainoiset maut pääsevät oikeuksiinsa esimerkiksi liharuokien, juustojen ja suklaan kera. Tämä olut tulisi nauttia viilennettynä noin 8-12 asteen lämpötilassa, jotta sen monipuolinen maku ja aromit pääsevät oikeuksiinsa.

Polar Monkeys Great Dane on elämysoluen ystäville suunnattu huippulaatuinen tuote. Sen monipuolinen maku, raikas tuoksu ja täyteläiset aromit takaavat unohtumattoman oluttuokion. Astu Great Dane maailmaan ja anna sen viedä sinut mukanaan uusiin makuelämyksiin.

Täältä voit helposti tilata Polar Monkeys Great Dane lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.