Siirry pääsisältöön
Veuve Clicquot Brut Gula Änkan
Täältä voit helposti tilata Veuve Clicquot Brut Gula Änkan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Veuve Clicquot Brut Gula Änkan

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 375 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Veuve Clicquot Brut Gula Änkan

Veuve Clicquot Brut Gula Änkan on kuohuviinin ystäville tarkoitettu valinta, joka tarjoaa korkealaatuisen ja tyylikkään juomaelämyksen. Tämä ranskalainen samppanja on peräisin Veuve Clicquotin viinitilalta, joka on tunnettu pitkästä perinteestään ja arvostetusta maineestaan.

Gula Änkanin maku on tasapainoinen ja täyteläinen, tarjoten hienostuneen yhdistelmän hedelmäisiä, kukkaisia ja pähkinäisiä sävyjä. Se avautuu suussa elegantilla ja kevyellä kuplilla, jättäen taustalle hienostuneen omenan ja sitrushedelmän vivahteita. Tämä samppanja tarjoaa täyteläisen ja pitkäkestoisen jälkimaun, joka jättää miellyttävän ja raikkaan tuntemuksen suuhun.

Gula Änkanin tuoksussa on monimutkaisia ja houkuttelevia piirteitä, kuten sitrushedelmien raikkautta, brioche-leivän aromia ja hienovaraista kukkaisuutta. Näiden elementtien yhdistelmä luo hienostuneen ja houkuttelevan tuoksun, joka kutsuu nauttimaan tästä ainutlaatuisesta samppanjasta.

Veuve Clicquotin Gula Änkan sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi erilaisille aterioille. Sen tasapainoinen maku ja hienostuneet aromit täydentävät hyvin esimerkiksi äyriäisruokia, kaloja, vaaleaa lihaa ja pehmeitä juustoja. Samppanjan suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, jotta sen täyteläiset maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin.

Kokonaisuudessaan Veuve Clicquot Brut Gula Änkan on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat korkealaatuista samppanjaa elegantilla ja tasapainoisella maulla. Sen hienostuneet piirteet ja monipuolisuus ruokaparina tekevät siitä erinomaisen valinnan juhliin, romanttisiin hetkiin tai erityisiin tilaisuuksiin. Nauti tästä klassikosta ja kohota malja unohtumattoman juomaelämyksen puolesta.

Täältä voit helposti tilata Veuve Clicquot Brut Gula Änkan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.